Werty

Gucci Academy sunt invitați în A1 Gaming League Season 7

Gucci Academy sunt invitați în A1 Gaming League Season 7

Încă de la crearea proiectului Gucci Academy 🇪🇺 care include în echipa lor plină de potențial și doi jucători români, aceștia au adus destul de multe rezultate. Overall, echipa unde AdeX și Ciocardau evoluează la ora actuală a jucat în mai multe concursuri și a fost destul de activă. Totuși, ceva lipsea la această formație, mai exact turneele pe HLTV, aceștia nefiind incluși în niciunul până în acest moment.

image 15

Din moment ce nu au avut ocazia să participe în vreun concurs oficial pe HLTV, este evident faptul că nu au primit un Ranking, așadar nu pot fi evoluați în comparație cu alte echipe care au o clasare, dar poate sunt mai slabe decât Gucci Academy 🇪🇺.

Primul turneu de pe HLTV

A1 Gaming League Season 7 este un concurs unde mai multe echipe cu români au evoluat în sezoane precedente, așadar este cunoscută în țara noastră. Cei de la Gucci Academy 🇪🇺 au fost invitați în faza de Swiss unde vor trebui să câștige 3/5 meciuri pentru a ajunge mai departe în Playoffs

image 16

Este de menționat și faptul că turneul este unul de Tier 2 sau 3, așadar cea mai puternică echipă din punct de vedere al Ranking-ului este 500 🇧🇬 (locul 51 mondial). Dacă ar fi să tragem o paralelă bazată pe performanță și nu pe Rating-ul de pe HLTV, le-am putea oferi niște șanse și celor de la Gucci Academy 🇪🇺 care, în ochii lumii, pleacă în postura de Underdogs.

Primul meci al românilor

Așa cum suntem deja obișnuiți, norocul nu a fost de partea noastră la tragerea la sorți, iar primul meci al lui Adex și Ciocardau va fi unul foarte greu. Gucci Academy 🇪🇺 îi vor întâlni pe 500 🇧🇬, exact cea mai bună echipă din concurs, iar meciul se va juca pe CS2. Duelul va fi live astăzi, 7 octombrie, de la ora 22:00.

image 17

Factorul CS2 poate fi unul decisiv într-un astfel de duel, deoarece performanțele de pe CS:GO pot fi ușor anulate de acomodarea făcută de cele două echipe pe noul joc. Indiferent de rezultatul acestui meci, echipa învinsă nu va avea prea multe probleme, fiind primul meci din concurs. Pentru a ne obișnui cu line-up-ul celor de la Gucci Academy 🇪🇺, acesta arată astfel:

  • Ahmet “2high” Baftijari 🇲🇰
  • Daniel-Cătălin “Ciocardau” Purice 🇷🇴
  • Adelin “AdeX” Nica 🇷🇴
  • Simon “God6y” Chayka 🇷🇺
  • Mārtiņš “SHADIY” Gūtmanis 🇱🇻

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI