Werty

SuperBet Open Grupa A

Grupa B SuperBet Open – Rezultate

Superbet Open 2021 lightmode copy

Grupa B SuperBet Open – Rezultate


AllStars, Nexus, Cyber.MD si GameAgents au alcatuit Grupa B

Echipele Nexus Gaming si Allstars Gaming se califica la LANul de la Cluj-Napoca organizat de Digital Crusade in cadrul competitiei Superbet Open, dupa un parcurs greu, dar cu rezultate meritate pe deplin in urma performantelor acestora. Iata participantii stage-ului Online, indiferent de grupe:

dadada

Nexus Gaming a intalnit in prima faza echipa celor de la GameAgents, pe care au invins-o cu scorul de 19-15, meci in care MVP-ul necontestat a fost main AWP-ul celor de la Nexus, XELLOW, cu un total de 36 de fraguri. Chiar daca cei de la GameAgents erau intr-un moment de cumpana avand in vedere anunturile ulterioare ale organizatiei ce urmau sa vina cu privire la disband, acestia au aratat ca merita si pot sa se lupte de la egal la egal cu echipa titrata de CS:GO a Romaniei.

A fost seara “lunetistilor” romani clar, intrucat si White a fost top fragger pentru echipa sa, Allstars, in primul meci versus cei de la Cyber.MD, reprezentanta Moldovei. Meciul a fost castigat de AllStars cu 16-10 dupa un half relativ dominant pe parte de CT.

46d8fb63cc8ce80aae043fc9372b0106

Confruntarea directa dintre cele 2 echipe castigatoare ale meciurilor de deschidere, Nexus si Allstars, a fost castigata de cei din urma mentionati, dupa un meci foarte intens. Aici vine ca dovada scorul final de 16-14 pe Dust2 in favoarea “starurilor”, pe tabela principalii “actori” ai acestui meci fiind sXe cu 27 de fraguri si lauNx impreuna cu Blytz cu cate 26 de kill-uri fiecare.

Rezultatul acesta ii trimite pe cei de la Allstars direct la LANul de la Cluj si pe cei de la Nexus intr-o confruntare directa impotriva castigatoarei dintre Cyber.MD si GameAgents. A urmat ca Cyber.MD sa invinga GameAgents cu scorul de 16-8 si sa joace in BO3 pentru calificarem impotriva Nexus Gaming.

Dupa un Overpass foarte disputat intre cele 2 echipe, incheiat cu scorul de 22-19 in favoarea Nexus Gaming, cu Xellow in mare forma dupa cum a aratat si tabela – 41 de killuri in dreptul sau, Nexus a intrat cu un vibe foarte bun pe Mirage. hCe a urmat cu siguranta a lasat ceva cicatrici mentale asupra celor de la Cyber.MD.

Un Xellow putin mai relaxat sau poate doar un echilibru mai bun pe toata tabela din partea jucatorilor Nexus, insa un scor la runde ce a aratat o dominare clara asupra celor de la Cyber.MD, scor final 16-3. Nexus devin in urma acestui rezultat a doua echipa calificata la LANul SuperBet Open de la Cluj.

Iata lista finala a participantelor la LAN:

  • Nexus
  • AllStars
  • OneTap
  • Quantum Prodigy

Sursa: Liquipedia

Redactat de: AdrianSD

Werty

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI