Werty

GL Prism fac deja prima schimbare în line-up

GL Prism fac deja prima schimbare în line-up

Pe data de 22 septembrie, cei de la GamerLegion 🇩🇪 au făcut un anunț foarte important pentru organizația lor, mai exact introducerea unei echipe de fete. Fostele jucătoare ale Let her Cook 🇪🇺 au făcut pasul către o organizație mare și au semnat cu nemții, iar în acest line-up se află și meli, o jucătoare româncă. Totul părea să arate perfect pentru noua formație feminină, dar până la urmă s-a demonstrat că nu era chiar așa.

Cum arată schimbarea celor de la GL Prism

A fost dezvăluit ieri faptul că jucătoarea irlandeză KittyTM a folosit un limbaj rasist sau batjocoritor în câteva din PUG-urile ei, iar câteva dintre aceste cuvinte au fost folosite chiar de pe 1 septembrie, cu vreo 3 săptămâni înainte de anunțarea line-up-ului. Evident, GamerLegion 🇩🇪 s-au sesizat în legătură cu aceste acuzații și s-au despărțit de jucătoarea irlandeză cu efect imediat. După această schimbare, organizația a postat un mesaj pe contul de Twitter pentru a clarifica situația.

Conform acestui statement, cei de la GamerLegion 🇩🇪 confirmă faptul că vor să promoveze doar valori pozitive și că Esports-ul este un loc unde toată lumea trebuie să se simtă bine, datorită pasiunii comune pentru această activitate. Astfel se explică decizia luată și GL Prism 🇩🇪 intră într-o mică reconstrucție.

Cine va fi a cincea jucătoare pentru GL Prism

Este foarte greu de spus în acest moment pe cine vor miza GamerLegion 🇩🇪 pentru postul de înlocuitoare a lui KittyTM, dar este cert faptul că organizația din Germania trebuie să aibă foarte mare grijă. În acest moment nemții trebuie să găsească pe cineva care nu a fost asociat cu niciun scandal și, în același timp, care să poată da randament alături de core-ul de 4 fete deja activ de mai bine de două luni.

image 42

Un alt aspect de luat în calcul este timpul limitat pe care îl au GL Prism 🇩🇪, deoarece mâine, 27 august, de la ora 20:30, fetele vor avea un meci împotriva celor de la NAVI Javelins 🇵🇱, iar acestea vor trebui să listeze un line-up complet. Cel mai probabil este deja rezolvată situația internă, iar GamerLegion 🇩🇪 au măcar un stand-in, dacă nu o jucătoare permanentă, pentru acest meci.

image 43

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI