Werty

GL Prism fac a doua schimbare într-o săptămână

GL Prism fac a doua schimbare într-o săptămână

Deși proiectul feminin al celor de la GamerLegion 🇩🇪 este unul foarte promițător și plin de potențial, se pare că norocul nu este de partea acestei formații, iar schimbările încep să apară. Pe dată de 24 septembrie, organizația din Germania a anunțat despărțirea de KittyTM, din cauza mai multor cuvinte spuse și greșeli făcute înainte. O zi mai târziu, aceeași organizație a fost nevoită să anunțe o altă despărțire de o jucătoare din noul lor line-up.

Motivul celei de a doua schimbare

Maneschijn este o altă jucătoare care s-a confruntat cu mai multe acuzații în legătură cu mai multe conturi pe care se presupune că această le-ar fi folosit și ar fi primit ban pentru Cheating. Sunt două acuzații destul de grave care au dus la despărțirea jucătoarei de GL Prism 🇩🇪. Aceasta a anunțat faptul că a luat decizia de a pleca, așadar nu a fost vorba de un kick. În același timp, jucătoarea olandeză se află într-o investigație alături de FACEIT și ESL pentru a își demonstra nevinovăția, conform mai multor Tweet-uri de pe contul acesteia.

Situația celor de la GL Prism

Pentru echipa Melissei această situație este una foarte complicată, întrucât este a doua schimbare pe care au făcut-o, cu doar două zile înainte de debutul lor sub acest nume în ESL Impact League. Fiind în data de 27 septembrie, fetele de la GL Prism 🇩🇪 deja se luptă cu NAVI Javelins 🇵🇱, așadar problema este temporar rezolvată. În ajutorul celor trei jucătoare rămase au sărit Ieva “mikeri” Skrastina LT și Aleksandra “Mrs_Fire” Król 🇵🇱 care probabil vor trece și printr-un tryout pe parcursul acestei perioade complicate a celor de la GL Prism 🇩🇪.

image 44

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI