Werty

GL Prism câștigă primul concurs de la înființare

GL Prism câștigă primul concurs de la înființare

GL Prism 🇪🇺 este echipa formată de bine-cunoscuta organizație GamerLegion 🇩🇪 pentru scena profesionistă de CS2 feminină. Această echipă a trecut prin multe provocări de la semnarea cu nemții, printre care și ratarea calificării în ESL Impact League Season 4 Finals sau schimbări forțate de line-up. Cu toate acestea, echipa unde românca Melissa Aylin evoluează nu s-a dat bătută și a reușit să aducă primul câștig de la formare.

Un lucru important de menționat înainte de concursul câștigat este că GL Prism 🇪🇺 nu îndeplinesc un line-up complet în acest moment, fiind într-o perioadă de try-out după cele două despărțiri neașteptate.

image 15

Ce a câștigat echipa Melissei

ESL Impact Autumn 2023 Cash Cup 5 Europe este turneul în care GL Prism 🇪🇺 au reușit să triumfe. Nu este vorba despre un succes imens din punct de vedere financiar sau de pr, ci de unul care contează pentru moralul și dezvoltarea echipei. Deși au încasat doar suma de 750$, fetele au demonstrat că actualul line-up funcționează și că echipa ar putea evolua constant din acest moment, chiar și după un început greu.

image 16

Primele două meciuri ale Melissei nu au fost spectaculoase, fiind vorba de două victorii ușoare împotriva unor echipe majoritar necunoscute, dar lucrurile s-au complicat mai departe. În semifinale, GL Prism 🇪🇺 s-a luptat cu Spirit Female 🇷🇺 într-un Bo3 pe care, după 3 hărți, au reușit să îl câștige. Apoi, marea finală a fost locul unde Melissa și colegele sale și-au demonstrat talentul cu adevărat, deoarece au întâlnit 9Pandas Fearless 🇷🇺, echipa destul de bine închegată care, totuși, a fost învinsă cu scorul de 2-0. Iată cum a arătat drumul fetelor:

GL Prism 🇪🇺

  • Héjja ‘kezziwow’ Kászandrá 🇭🇺
  • Yoana ‘Joanana’ Vlaykova 🇭🇺
  • Melissa ‘meli’ Aylin 🇷🇴
  • Mirte ‘Moraltis’ Horemans
  • Rachel ‘RacheLL’ Kujawa
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GL Prism 🇪🇺 vs NoNAmers 🇪🇺Round IAncient137GL Prism 🇪🇺
GL Prism 🇪🇺 vs pvzl 🇷🇺Round IIMirage1612GL Prism 🇪🇺
GL Prism 🇪🇺 vs Spirit Female 🇷🇺
GL Prism 🇪🇺 vs Spirit Female 🇷🇺
GL Prism 🇪🇺 vs Spirit Female 🇷🇺
SemifinalsInferno
Ancient
Mirage
1310
913
138
GL Prism 🇪🇺
Spirit Female 🇷🇺
GL Prism 🇪🇺
GL Prism 🇪🇺 vs 9Pandas Fearless 🇷🇺
GL Prism 🇪🇺 vs 9Pandas Fearless 🇷🇺
Grand FinalInferno
Anubis
136
1917
GL Prism 🇪🇺
GL Prism 🇪🇺

Ce mai urmează pentru GL Prism

Având în vedere că echipa Melissei a fost eliminată din drumul către ESL Impact League Finals, va urma o perioadă de inactivitate care poate fi foarte utilă pentru jucătoare. Această perioadă constă în lipsa turneelor sau meciurilor masive și mai mult timp pentru reconstruirea line-up-ului. Singurele turnee pe care le vor mai juca vor fi alte Cash Cup-uri, până când totul va intra în off-season, iar fetele vor avea ocazia de a reveni mai puternice ca niciodată.

În acest concurs am văzut core-ul GL Prism 🇪🇺 evoluând alături de Moraltis, fosta jucătoare a Spirit Female 🇷🇺 și actual liberă de contract, deși pe HLTV încă apare sub numele echipei rusești. În același timp, RacheLL este cea de a doua jucătoare care a sărit în ajutorul echipei Melissei. Jucătoarea din Franța vine de la Astralis Female 🇩🇰 unde a avut ocazia de a evolua în mai multe concursuri importante și poartă un Rating impresionant de 1.21 în ultimele 3 luni.

image 17

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI