Werty

GamerLegion sunt pregătiți de debutul în IEM Katowice 2024

GamerLegion sunt pregătiți de debutul în IEM Katowice 2024

Acest sezon nu a început chiar foarte bine pentru cei de la GamerLegion 🇩🇪, întrucât aceștia au fost eliminați din BLAST Premier Spring Groups, ratând o calificare importantă pentru organizație. Cu toate acestea, forma lor a fost una promițătoare, iar echipa lui Volt a arătat că este în stare de lucruri mărețe în acest an. Așadar, următorul test este deja aici pentru GamerLegion 🇩🇪, IEM Katowice 2024.

GamerLegion 🇩🇪 se află pe locul 17 în Ranking-ul celor de la ESL, acest tabel fiind cel mai important când vine vorba de invitații în astfel de turnee. Din păcate, această poziție nu este destul cât să le obțină lui Volt și colegilor săi un loc in Main Event, astfel, GamerLegion 🇩🇪 vor trece prin Play-In pentru a se califica mai departe.

image 77

GamerLegion 🇩🇪 sunt printre cele mai bine cotate echipe din acest concurs, dar, în același timp, drumul lor nu va fi atât de ușor precum pare. Primul meci al echipei internaționale va fi chiar astăzi, 31 ianuarie, împotriva celor de la M80 🇺🇸. Adversarii echipei lui Volt sunt clasați pe locul 37 mondial, iar acest meci nu ar trebui să le pună probleme celor de la GamerLegion 🇩🇪.

image 78

În cazul în care trec cu victorie de acest meci, lucrurile s-ar putea să se îngreuneze, deoarece, teoretic, următoarea adversara a celor de la GamerLegion 🇩🇪 ar trebui să fie și cea mai bine clasată din concurs. Imediat sub GamerLegion 🇩🇪 în acest Bracket se întâlnesc Virtus Pro 🇷🇺 și Rooster 🇦🇺, iar conform șanselor, echipa rusească ar trebui să câștige, ceea ce ar aduce probleme la GamerLegion 🇩🇪. 

image 79

În orice caz, indiferent de rezultate, în cazul în care GamerLegion 🇩🇪 sunt eliminați vor mai avea o șansă de calificare din Lower Bracket. Astfel, pentru a trece mai departe, Volt și colegii săi trebuie să câștige 2/3 meciuri, iar aici intervine și Bracket-ul avantajos care ar putea să fie decisiv pentru GamerLegion 🇩🇪 în cele din urmă.

Bineînțeles că GamerLegion 🇩🇪 nu sunt singura echipă cu un român în componență din Katowice. În Main Event îi avem deja calificați și pe locul 3 mondial, Natus Vincere 🇺🇦, echipa lui iM. Aceștia sunt deja plasați în grupa A, acolo unde va fi o concurență destul de mare, dar la ce formă au băieții, par printre favoriții la trofeu.

image 80

Momentan mai avem de așteptat până pe data de 3 februarie pentru a îi vedea și pe iM și colegii săi în acțiune. Sperăm că până atunci să avem și cel de al doilea jucător român pe această listă de participanți.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI