Werty

GamerLegion sunt eliminați din BLAST Premier Spring Groups 2024

GamerLegion sunt eliminați din BLAST Premier Spring Groups 2024

GamerLegion 🇩🇪 sunt una dintre noutățile de pe listele de participanți în competițiile BLAST. Până la ora actuală, echipa lui Volt a participat într-un singur eveniment al celor de la BLAST, iar acesta a fost chiar în 2024, debutând cu succes în fața locului 2 mondial.

În urma victoriei obținute în fața celor de la FaZe 🇪🇺, cei de la GamerLegion 🇩🇪 au ajuns în semifinalele Upper Bracket unde îi așteptau cei de la Liquid 🌍. Din păcate, acest meci nu a decurs la fel de bine precum a făcut-o cel de debut, iar după două hărți cei de la GamerLegion 🇩🇪 s-au regăsit înfrânți de echipa din NA.

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘volt’ Maloș 🇷🇴-🇬🇧
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Janusz ‘Snax’ Pogorzelski 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs Liquid 🌍
GamerLegion 🇩🇪 vs Liquid 🌍
Group B
Upper Semifinals
Overpass
Mirage
613
713
Liquid 🌍
Liquid 🌍

Cu toate că au fost învinși, la fel că fiecare altă echipă, GamerLegion 🇩🇪 au primit și cea de a doua șansă, în Lower Bracket. Meciul urma să fie o rejucare a celui pe care l-am văzut în deschiderea grupei, mai exact GamerLegion 🇩🇪 vs FaZe 🇪🇺. De această dată miza era mult mai mare totuși, deoarece echipa câștigătoare ajungea în finala grupei și supraviețuia, iar pierzătoarea era trimisă în Spring Showdown.

image 64

De această dată echipa lui Volt a plecat cu stângul, fiind învinsă cu scorul de 13-5 pe Ancient, pick-ul celor de la FaZe 🇪🇺. Ulterior, GamerLegion 🇩🇪 a reușit să își câștige propriul pick, dar, din păcate, această victorie nu a fost de ajuns cât să îi mențină pe cei de la GamerLegion 🇩🇪 în concurs. Astfel, cu scorul de 2-1, Volt și colegii săi au părăsit Copenhaga și au fost “retrogradați” in Spring Showdown.

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs FaZe 🇪🇺
GamerLegion 🇩🇪 vs FaZe 🇪🇺
GamerLegion 🇩🇪 vs FaZe 🇪🇺
Group B
Consolidation Final
Ancient
Overpass
Inferno
513
1612
513
FaZe 🇪🇺
GamerLegion 🇩🇪
FaZe 🇪🇺

În acest moment, pe lista participantelor la BLAST Premier Spring Showdown se află doi jucători români. Cu puțin timp înainte de venirea lui Volt pe acea lista, Regali ocupase deja un loc, tot din cauza eliminării din Spring Groups. Astfel, începând cu dată de 6 martie vom avea ocazia de a-i urmării pe ai noștri in drumul final către Spring Finals. Un lucru la care încă putem speră este să nu îi vedem și pe NAVI 🇪🇺 acolo, echipa din Ucraina având încă două șanse de a evita această cădere.

image 65

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI