Werty

GamerLegion își anunță noua echipă feminină

GamerLegion își anunță noua echipă feminină

GamerLegion 🇩🇪 este una dintre organizațiile care în ultimii ani a avut parte de o creștere semnificativă, mai ales pe partea de CS:GO unde echipa din Germania a apărut de nicăieri. Cu ajutorul lui iM, fostul Star Player al echipei, iar acum al lui volt, alt jucător român foarte talentat, GamerLegion 🇩🇪 se mențin de ceva timp în TOP 10 și de aproape 50 de săptămâni in TOP 30.

image 36

Încă din aprilie 2021, GamerLegion 🇩🇪 au avut în fiecare moment un jucător român pe care să se bazeze, iar sistemul lor a funcționat foarte bine cu steagul țării noastre în el. Acum, organizația din Germania mai face un pas și aduce o echipa de fete unde numele românesc nu putea lipsi. Melissa Aylin este cea care va face parte din noul proiect care se anunță foarte interesant.

Cum arată noua echipă a celor de la GamerLegion

Numele noii formații este GL Prism 🇩🇪, iar aceasta nu a fost creată de la 0 de către nemți, ci preluată după ce au obținut mai multe rezultate interesante în ultima perioadă. Odată cu reînceperea sezonului competițional, fetele de la Let her Cook 🇪🇺 (actual GL Prism 🇩🇪) au fost foarte active și au reușit și o calificare pentru ESL Impact League Europe. Datorită acestor rezultate, GamerLegion 🇩🇪 au acționat și au semnat line-up-ul Melissei. Actualul GL Prism 🇩🇪 arată astfel:

GL Prism 🇩🇪

  • Héjja ‘kezziwow’ Kászandrá 🇭🇺
  • Yoana ‘Joanana’ Vlaykova 🇭🇺
  • Luna ‘ManeschijnX’ Akkermans 🇳🇱
  • Melissa ‘meli’ Aylin 🇷🇴
  • Chloe ‘KittyTM’ Geaney 🇮🇪

Fiind un nou început, fetele de la GL Prism 🇩🇪 nu au încă un Ranking pe HLTV, fiind nevoite să mai joace câteva meciuri până a își află clasarea. Cu toate acestea, cu fostul nume, Melissa și coechipierele ele au ocupat locul 193 în lume cu doar 3 meciuri jucate, dintre care 2 câștigate.

image 37

Ce mai urmează pentru GL Prism

În acest moment, GL Prism 🇩🇪 urmează să debuteze sub acest nume în ESL Impact League Europe Season 4, împotriva celor de la NAVI Javelins 🇵🇱. Meciul se va juca pe data de 27 septembrie, de la ora 20:30. Cu acest meci, echipa internațională ar avea posibilitatea de a urcă în clasamentul grupei lor și să își asigure a două victorie în acest sezon.

image 38

Momentan GL Prism 🇩🇪 nu au mai multe competiții în care să participe, dar având în vedere că numele pe care îl poartă acum va juca un rol important în obținerea invitațiilor, le vom putea vedea pe fete și în alte turnee cât de curând. Până atunci, ele vor lupta pentru calificarea în ESL Impact League Finals.

image 39

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI