Werty

GamerLegion invitați la un LAN de 1,000,000$

GamerLegion invitați la un LAN de 1,000,000$

În ultimele luni am putut observa cu ochiul liber progresul considerabil al celor de la GamerLegion 🇩🇪, echipa unde romanul iM evoluează. Aceștia nu doar că au obținut o calificare la Major, dar au reușit să scrie cea mai interesantă povestea a unui Underdog într-o astfel de competiție. Bineînțeles, odată cu rezultatele bune, trebuia să vină și o ploaie de invite-uri asupra celor de la GamerLegion 🇩🇪, iar acest lucru s-a întâmplat, relativ. Organizația din Germania nu a fost chiar asaltată de invitații pentru tot felul de concursuri, deși probabil urmează să se întâmple asta, dar au fost totuși chemați în Arabia Saudită, pentru un turneu de 1.000.000$ numit Gamers8 2023.

image 1

Ce este Gamers8?

Gamers8 2023 este un concurs organizat de bine-cunoscuții ESL, grupul organizator de turnee în toată lumea, aceștia făcând un lucru destul de nou și diferit față de ceea ce reprezenta brandul lor în trecut. Atunci când vorbim despre ESL, ne așteptăm la denumiri standard, precum ESL ChallengerIntel Extreme Masters sau chiar Pro League, dar se pare că de această dată este o abordare total diferită, turneul abordând un nou nume și brand. Gamers8 este un concurs care a apărut de nicăieri, dar se anunță a fi unul foarte interesant pentru echipele participante și nu numai, iar acesta ar putea fi denumit chiar și ultimul LAN din CS:GO, întrucât este o șansă destul de mare că acest lucru să fie realitate.

Nu este clar care este formatul turneului încă, nici distribuirea prize-pool-ului nefiind încă dezvăluită, dar este cert faptul că cei de la Savvy Games Group, deținătorii ESL Faceit Group, sunt pregătiți să arunce destul de mulți bani în ceea ce înseamnă un festival de Gaming, nu doar un simplu turneu de CS:GO, acest întreg eveniment conținând și alte jocuri precum Rocket LeagueRainbow Six: SiegeDota 2 și Fortnite. Toate aceste competiții adună o sumă de 16 milioane de dolari investiți in premii, asta doar cu concursurile de Counter-Strike și Dota 2, singurele anunțate până in acest moment.

image 2

Revenind la GamerLegion 🇩🇪, echipa lui iM a fost, cum spuneam, invitată datorită rezultatelor din ultima perioada, la fel cum și Apeks 🇪🇺, o altă semifinalista de la BLAST.tv Paris Major 2023, a fost invitată cam pe aceleași criterii. Pe lista echipelor convocate se află mare parte din actualul TOP 15 de pe HLTV, plus alte nume mari, precum Virtus Pro 🇷🇺, MIBR 🇧🇷 și Falcons 🇫🇷. Un singur loc a mai rămas liber la ora actuală, iar acesta poate fi ocupat de orice echipa, printr-un Open Qualifier ce urmează să fie ținut pe platforma ESEA.

image 3

Lupta urmează să înceapă de pe dată de 16 august, acesta nefiind un turneu prea lung și încheindu-se pe 20 august. Unul dintre factorii acestui schedule destul de grăbit pentru un număr de 16 echipe este și startul ESL Pro League care va coincide puțin cu finalul Gamers8, dar lucrurile vor arată, cel mai probabil, bine.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI