Werty

WER12321

GamerLegion (iM) au fost invitați în Exeedme Revolution 2021

gl
exeedme 1

iM alături de GamerLegion au fost invitați în Exeedme Revolution 2021


GamerLegion (iM) au fost invitați în cadrul competiției cu premii în valoare de 42.500$

Exeedme organizează primul turneu de CS:GO, unul cu premii impresionante, în valoare de 42.500$. Acesta va avea loc între 2 decembrie și 5 decembrie. GamerLegion au fost invitați în cadrul turneului, unde vor încerca să ajungă cât mai departe, poate chiar să îl câștige.

De asemenea, Nexus au fost invitați în Closed Qualifier, unde, din păcate, nu au reușit calificare în Main Stage. Aceștia au terminat pe locul 3 al grupei A, din care au mai făcut parte Eternal Fire, Ambush și ROYALS.

Pentru marele premiu de 42.500$ se vor lupta 16 echipe. Acestea sunt împărțite în 4 grupe de tip GSL. Toate meciurile din grupe vor fi BO1, excluzandu-le pe cele decisive, care vor fi BO3. Ulterior, în playoff se vor califica primele 2 echipe din fiecare grupă. Acesta va fi de tip Single Elimination Bracket, cu meciuri de tip BO3. Cele 16 echipe ce participă în cadrul Exeedme Revolution 2021 sunt:

GamerLegion fac parte din grupa D, din care mai fac parte următoarele echipe:

  • Anonymo (locul 52 mondial)
  • Lynn Vision (locul 70 mondial)
  • OPAA (locul 103 mondial)

IM & co. vor juca primul meci mâine împotrivă celor de la OPAA, de la orele 16:15. Prizepool-ul turneului va fi de 42.500$ plus procente din crowdfunding.

Redactor: @octav_manda

Sursa: Liquipedia

Octavian Manda

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI