Werty

GamerLegion eliminați din ESL Pro League

GamerLegion eliminați din ESL Pro League

Grupa A din ESL Pro League a luat sfârșit pe data de 3 septembrie, iar această grupă a trimis mai departe un număr de 4 de echipe în PlayoffsGamerLegion 🇩🇪 și Movistar Riders 🇪🇸 au fost două dintre echipele care au fost plasate în această grupă, astfel doi români au trebuit să lupte simultan pentru locurile de calificare.

Cum a arătat grupa A

Până în ziua finală, GamerLegion 🇩🇪 și Movistar Riders 🇪🇸 au disputat mai multe meciuri, printre care și un duel direct câștigat de echipa spaniolă a lui AdamS, meci care i-a trimis pe GamerLegion 🇩🇪 în Lower Bracket și, ulterior, în Last Chance Stage. În tot acest timp, Movistar Riders 🇪🇸 erau deja calificați în Playoffs și tot ce trebuiau să facă era să aștepte duelul final cu cei de la Vitality 🇫🇷.

image 6

De partea cealaltă, GamerLegion 🇩🇪 se regăseau deja în Last Chance Stage, acolo unde primul lor adversar urmă să fie Ninjas in Pyjamas 🇸🇪, din start un meci foarte greu. Totuși echipa lui volt nu s-a speriat de acest nume și a reușit să îi învingă pe suedezi, ajungând în meciul final versus FURIA 🇧🇷. Din păcate, GamerLegion 🇩🇪 nu au mai avut forță pentru încă o victorie și au fost învinși și eliminați în meciul final din această fază a concursului. Meciurile celor de la GamerLegion 🇩🇪 au arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs Ninjas in Pyjamas 🇸🇪
GamerLegion 🇩🇪 vs Ninjas in Pyjamas 🇸🇪
GamerLegion 🇩🇪 vs Ninjas in Pyjamas 🇸🇪
Group Stage
6th-7th Decider
Ancient
Overpass
Inferno
616
1614
1910
Ninjas in Pyjamas 🇸🇪
GamerLegion 🇩🇪
GamerLegion 🇩🇪
GamerLegion 🇩🇪 vs FURIA 🇧🇷
GamerLegion 🇩🇪 vs FURIA 🇧🇷
Group Stage
4th Decider
Mirage
Overpass
1519
416
FURIA 🇧🇷
FURIA 🇧🇷

La o zi după eliminarea suferită de către GamerLegion 🇩🇪, cei de la Movistar Riders 🇪🇸 s-au regăsit într-un meci în fața liderului mondial, Vitality 🇫🇷, urmând ca echipa câștigătoare să obțină un loc direct în a treia rundă de Playoffs. Din păcate, Vitality 🇫🇷 a fost echipa mai puternică și a reușit să îi învingă pe AdamS și colegii săi cu scorul de 2-0, obținând acel loc mai departe, in timp ce spaniolii vor juca in a două rundă din KnockOut Stage. Meciul a arătat astfel:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs Vitality 🇫🇷
Movistar Riders 🇪🇸 vs Vitality 🇫🇷
Group Stage
Upper Final
Overpass
Inferno
1016
716
Vitality 🇫🇷
Vitality 🇫🇷

Ce mai urmează pentru jucătorii români

În timp ce Movistar Riders 🇪🇸 vor intra într-o pauză de la joc cât timp restul grupelor se vor desfășura, îi mai avem și pe cei de la Natus Vincere 🇺🇦, echipa lui iM care trebuie să își joace și ea grupa. Vom mai avea de așteptat și pentru acest lucru, întrucât organizația din Ucraina a fost plasată în grupa C, iar mâine, 6 septembrie, va fi primul meci al grupei B. Grupa celor de la NAVI 🇺🇦 nu este una chiar atât de grea, principalii adversari fiind FaZe 🇪🇺.

image 7

FNATIC 🇪🇺, Apeks 🇪🇺 sau Imperial 🇧🇷 sunt și ele echipe care ar putea surprinde, dar având în vedere că FaZe 🇪🇺 sunt în partea opusă a Bracket-ului, față de NAVI 🇺🇦, ar trebui să facă drumul echipei lui iM mult mai accesibil, iar un loc în finală asigură automat și calificarea în PlayoffsNAVI 🇺🇦 vor debuta pe 13 septembrie împotriva echipei 5yclone 🇨🇳 care este alcătuită din foștii jucători ai Rare Atom 🇨🇳 și se află pe locul 59 mondial.

image 8

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI