Werty

new lineup gl

GamerLegion dezvăluie noii coechipieri ai lui iM

logo og

GamerLegion dezvăluie noii coechipieri ai lui iM


d
232

Odată cu începutul verii, organizația germană GamerLegion ?? au anunțat despărțirea de 3 dintre jucătorii fostului line-up, anume Alfred “RuStY” Karlsson, Sean “eraa” Knutsson, Patrik “Zero” Žúdel, iM rămânând alături de isak în căutarea unor noi jucători care să completeze formația echipei, iar în seara zilei de 16 septembrie, pe contul de twitter al celor de la GamerLegion a apărut postarea ce a oficializat noii jucători ai organizației:

Cei de la GamerLegion ?? deși nu au avut un line-up 100% definit pe platformele de social media și nici măcar pe HLTV, aceștia nu au ezitat să participe în calificări internaționale pentru RMR sau ESL Challanger League Rotterdam. Core-ul organizației germane arată astfel:

GamerLegion ??

  • Ivan “iM-” Mihai ??
  • Isak “isak” Fahlén ??
  • Frederik “acoR” Gyldstrand ??
  • Nicolas “Keoz” Dgus ??
  • Kamil “siuhy” Szkaradek ??

După achiziționarea a 2 jucători ce au evoluat pentru MOUZ, respectiv MOUZ NXT și Keoz ce vine după o experiență în organizația franceză Falcons, cei de la GamerLegion ?? vor miza pe un line-up complet internațional, niciunul dintre jucători împărțind naționalitatea cu altul. Deși line-up-ul GamerLegion a fost oficializat tocmai acum, vara lor nu a fost chiar una fără de acțiune, aceștia participând în câteva competiții și reușind chiar și o calificare pentru RMR. Printre numele de turnee jucate de aceștia se numără chiar și ESL Challanger Rotterdam 2022 Open Qualifiers, acolo unde din păcate echipa lui iM nu a reușit să se califice mai departe. Calificarea pentru RMR a fost de asemenea obținută pe ultima sută de metrii de organizația germană, care a evoluat în 3 din cele 4 qualifiere și a reușit să treacă mai departe de pe locul 6 din qualifierul 4.

image
image 1

Primul meci al formației internaționale în drumul spre major va fi pe data de 3 octombrie chiar împotriva locului 1 mondial, FaZe ?? care este bineînțeles cel mai mare nume din grupă acestora urmați de Astralis ??, G2 ??, NiP ??, Cloud9 ??, Fnatic ??, Spirit ?? și alte 8 echipe calificate, printre care și echipa lui lauNX-, Sprout.

Sursa: twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI