Werty

GamerLegion debutează cu o surpriză în BLAST Premier Spring Groups 2024

GamerLegion debutează cu o surpriză în BLAST Premier Spring Groups 2024

După 2 zile de grupe organizate de BLAST am avut ocazia de a urmări doi jucători români luptându-se pentru calificare. Cu toate acestea, mai era încă un nume pe lista invitatelor care încă nu a apucat să demonstreze nimic în anul 2024, mai exact GamerLegion 🇩🇪. Echipa lui Volt s-a lăsat așteptată pentru încă 2 zile, iar după primul rezultat obținut de aceștia, se pare că așteptarea nu a fost în zadar.

GamerLegion 🇩🇪 au fost repartizați în grupa B alături de cei de la Liquid 🌍, Team Spirit 🇷🇺 și FaZe 🇪🇺. Conform numelor și Ranking-ului, echipa lui Volt era a treia favorită la câștigarea grupei, iar evidenta fruntașă era FaZe 🇪🇺, locul 2 în lume.

image 58

Așa cum se poate observă și mai sus, primele match-upuri nu prea erau atât de avantajoase pentru cei de la GamerLegion 🇩🇪, deoarece erau nevoiți să lupte chiar cu favoriții. Este de notat și că toată lumea se bazează pe Ranking-uri la astfel de evenimente, iar cei de la GamerLegion 🇩🇪 ocupă poziția 18 în lume la ora actuală, cu 16 locuri sub adversarii lor din debutul BLAST Spring Groups.

image 59

Un aspect foarte important al acestui duel este că cei de la GamerLegion 🇩🇪 au reușit de a lungul timpului multe rezultate surprinzătoare în fața celor de la FaZe 🇪🇺. Cel mai recent meci de care ne putem aduce aminte fiind chiar cel de deschidere din IEM Sydney, câștigat de GamerLegion 🇩🇪 în Bo1.

image 60

Și de această dată, lucrurile au pornit bine pentru Volt și colegii săi, aceștia reușind să câștige prima hartă cu scorul de 13-11, intrând cu avantaj în fața adversarilor chiar pe Pick-ul lor. Din păcate pentru FaZe 🇪🇺, faptul că au ales Ancient nu i-a ajutat, deoarece GamerLegion 🇩🇪 au fost, din nou, mai puternici și au reușit să închidă meciul cu locul 2 mondial în doar două hărți, trimițându-i în Lower Bracket.

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘volt’ Maloș 🇷🇴-🇬🇧
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Janusz ‘Snax’ Pogorzelski 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs FaZe 🇪🇺
GamerLegion 🇩🇪 vs FaZe 🇪🇺
Group B
Opening Match
Overpass
Ancient
1311
1613
GamerLegion 🇩🇪
GamerLegion 🇩🇪

Bineînțeles, în fiecare echipă câștigătoare se regăsește și câte un MVP. Știm faptul că Volt este un jucător de top care a fost adus exact pentru astfel de premii, iar acesta pare a promite să nu dezamăgească nici măcar o secundă în anul 2024. După cele două hărți jucate Volt a terminat cu un K/D pozitiv și a fost la doar 4 kill-uri distanță de a fi Top Fragger-ul meciului.

image 61

De asemenea, jucătorul român a pus pe masă și un Rating de 1.29 și un Impact de 1.19, fiind cel mai influent jucător din meci pe aproape toate sectoarele.

image 62

În urma acestui meci, cei de la GamerLegion 🇩🇪 avansează în Semifinalele Upper Bracket, acolo unde vor juca pentru a își asigura un loc în Play-In. Pentru un loc în Spring Finals ar mai fi necesare două victorii, iar conform rezultatului din primul duel, pare că Volt și colegii săi ar putea obține această calificare mai rapid decât ne-am fi așteptat la începutul anului.

Următorul meci al echipei este chiar astăzi în fața celor de la Liquid 🌍, locul 48 în lume. Acest duel va fi live de la ora 13:00, iar învingătoarea va ajunge în finala grupei care se joacă sâmbătă, 27 ianuarie.

image 63

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI