Werty

GameAgents revin în România după mai mult de un an

GameAgents revin în România după mai mult de un an

GameAgents 🇷🇸 sunt o organizație stabilită în Serbia, dar care este totuși foarte cunoscută în rândurile românilor, aceștia fiind parte din comunitatea națională de CS:GO pentru mai mult de un an și jumătate, timp în care au reușit să aducă rezultate frumoase pentru țara noastră și au reușit să ne reprezinte în diferite competiții mai mult sau mai puțin importante din Europa. În tot timpul acesta scena competitivă din România a suferit destul de mult, din cauza altor evenimente neplăcute, neaflându-se la momentul actual chiar în cea mai bună formă a lor de până acum, dar se pare că în ciuda tuturor acestor aspecte, GameAgents 🇷🇸 revin in România, dar nu o fac așa cum s-ar fi gândit majoritatea, mai exact cu o echipa, ci cu o serie de turnee săptămânale. Anunțul a fost făcut pe conturile de Social Media ale echipei ieri, 1 martie.

Cei de la GameAgents 🇷🇸 vor să pregătească în fiecare weekend câte o competiție ce pune la bătaie 100 de euro, exclusiv pentru echipele românești, astfel jucători noștri având posibilitatea de a participa la un concurs cel puțin odată pe săptămâna. 

Premiile competiției

 • 🥇1st – 70$
 • 🥈2nd – 30$

Formatul concursului

 • Day 1:
  • Single Elimination Bracket
  • Playing all games till Grand Final
  • All matches are BO1
 • Day 2:
  • BO3 Grand Final

GameAgents Weekly Cup Edition 1

Prima ediția a turneului va începe pe dată de 4 martie, mai exact sâmbătă, cu finală ce se va desfășura a două zi, iar 32 de echipe au posibilitatea de a se înscrie, niciunul dintre locurile pentru participare nefiind încă ocupate.

5 martie

Cei de la GameAgents 🇷🇸 au anunțat o schimbare în ceea ce priveste concursul lor, în primul rând schimbarea dății de pe 4 pe 7 martie, la ora 18:00, platforma devenind cea clasică, mai exact Faceit, iar finala fiind BO1 în loc de BO3.

Link înscrieri Edition 1: Faceit.com

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI