Werty

GameAgents revin cu o echipă românească după mai bine de un an

GameAgents revin cu o echipă românească după mai bine de un an

Încă de la sfârșitul anului 2019, GameAgents 🇷🇸, o organizație sârbă ce avea line-up românesc, s-a făcut cunoscută prin rezultatele pe care le prestau și prin desăvârșitul potențial al jucătorilor pe care aceștia îi listau în echipa lor. Perioada de glorie a acestora urmând să apară în 2021, în perioada REL 3 atunci când nu doar că se luptau de la egal la egal cu Nexus Gaming 🇷🇴 și reușeau chiar să îi și învingă în dueluri directe, dar pe lângă toate acestea reușeau și să reprezinte România în Tier 2 cu calificări și rezultate surprinzătoare și ce puneau țara noastră într-o lumina bună, urmând chiar și un streak de 19 meciuri oficiale câștigate, ceea ce este un număr uimitor ce stă în continuare în picioare, atât pentru organizație, cât și pentru țara noastră. După mai multe plecări și argumente între jucătorii echipei, organizația a rămas fără line-up, acești jucători spectaculoși părăsind GameAgents 🇷🇸, iar ei fiind nevoiți să treacă printr-un rebuild al line-up-ului. Noul line-up apărând la o distanță de aproximativ o luna, cu noi jucători plini de potențial.

Revenirea celor de la GameAgents

Din păcate pentru organizație, acest proiect nu a durat chiar atât de mult precum probabil și-ar fi dorit, la doar 5 luni distanță fiind anunțat deja primul line-up de polonezi, astfel GameAgents 🇷🇸 și România încheindu-și relațiile și urmând drumuri separate timp de mai bine de un an în care organizația sârbă nu a mai avut nicio legătură cu țară noastră. Astăzi, 1 aprilie, într-o zi destul de greu de crezut diferite informații, GameAgents 🇷🇸 revin și nu sub orice formă, ci cu un line-up românesc pregătit să lupte în anul 2023 prin toate provocările ce ar putea urma, iar acest anunț a fost publicat pe conturile de Social Media ale organizației, după ce mai multe semne ale întoarceri au fost date.

Numele jucătorilor nu sunt unele atât de răsunătoare precum cele din precedentele line-up-uri, dar jucătorii se anunță pregătiți să lupte și vor să își dovedească potențialul în fața oamenilor. Noii jucători sunt:

  • Ioan Carlos “isb” Sabău 🇷🇴
  • Robert Andrei “Squmyy” Iacob 🇷🇴
  • Cristian “zub1” Gheorghe 🇷🇴
  • Mario “Hotdark” Cristian 🇷🇴
  • Marian Gabriel “laules” Nicu 🇷🇴

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI