Werty

Fnl devine noul jucător al celor de la NAVI

Fnl devine noul jucător al celor de la NAVI

Fnl este unul dintre jucătorii români care sunt într-o deplină ascendență încă de la intrarea în scena profesională. David Mușuroiu are 17 ani și a avut ocazia de a face deja parte din cele mai mari organizații ale țării noastre, mai exact Nexus Gaming 🇷🇴 și AllStars Gaming 🇷🇴. Acesta a pus rezultate pe masă pentru ambele, iar faptul că este foarte tânăr l-a ajutat să fie în vizorul mai multor echipe mari, fiind un talisman pe care nimeni nu și-ar fi dorit să îl rateze.

image 19

Deși profilul său de HLTV nu este unul foarte atractiv, din pricina lipsei de meciuri și a câtorva apariții cu performanțe mai puțin favorabile, jucătorul român este unul bine-cunoscut în țară pentru evoluțiile sale. Dovadă acestui fapt este chiar recrutarea la NAVI 🇺🇦, in ciuda Rating-ului modest de 0.86.

image 20

Transferul lui Fnl la NAVI

După despărțirea echipei AllStars 🇷🇴, ultima casă a lui Fnl, jucătorul român a fost nevoit să își caute un nou proiect alături de care să evolueze, dar actuala stare a scenei din România nu îi prea permitea să găsească o nouă organizație mare. Tânărul a țintit sus și a aplicat la academia celor de la NAVI 🇺🇦, deoarece aceștia erau într-o reconstrucție și urmau să meargă internațional, deoarece doreau să urmeze echipa principală care a rămas fără core-ul din CIS. Este de menționat că NAVI Junior 🇺🇦 au fost cândva una dintre cele mai bune academii, atingând și un All-Time High pe HLTV pe locul 37 mondial.

image 21

Acest transfer a fost unul total neașteptat, întrucât nimeni nu a vorbit despre el, dar în timp ce nimeni nu bănuia nimic, Fnl negocia contractul sau cu NAVI 🇺🇦. Este de menționat și faptul că Werty & Nuckle Talents Academy au avut un rol în acest proces de negociere, Fnl fiind parte din acest proiect, iar cu ghidajul necesar și talentul său, la doar 4 zile de la intrarea în academie, jucătorul român a ajuns la o organizație de Tier 1, fiind și primul din acest proiect care face un astfel de pas.

image 22

Putem fi deja foarte hyped în legătură cu această mutare, deoarece știm că NAVI Junior 🇺🇦 este echipa care a lansat în scena internațională nume precum b1tM0nesyheadtr1cklattykk și chiar npl. Nu se știe exact cum va arăta această echipă, dar este clar că odată cu acest pas, depinde doar de Fnl să evolueze alături de organizație și să primească o șansă la Tier 1, la fel ca predecesorii săi.

Fostul coach al proiectului și actualul manager a avut și el câteva cuvinte de spus despre această schimbare:

“Sunt foarte mândru să introduc acest nou line-up internațional al NAVI Junior. Este o nouă experiență și provocare pentru organizația noastră. Sunt foarte sigur că vom rămâne ca în trecut și vom naște o nouă generație de campioni. Sunt nerăbdător să văd primele meciuri ale echipei. Susțineți campionii, susțineți NAVI Junior!” – a avut de spus Amiran Rehviashvili

Fnl nu este cel mai tânăr jucător din acest proiect, avându-i că parteneri de joc pe Dem0n 🇺🇦 și Makazze 🇽🇰, ambii având vârstă de 16 ani și fiind foarte talentați. Jucătorul din Ucraina a mai făcut parte din acest proiect, dar nu pentru mult timp, din cauza unui disband. Pe lângă acești trei jucători, îi mai avem pe kosovarul Krabeni 🇽🇰, fost jucător BLINK 🇽🇰, în vârstă de 18 ani, la fel ca jucătorul ucrainean, Magic 🇺🇦, fără profil de HLTV, dar cu un potențial destul de mare, așa cum spun apropiații și cunoscătorii.

image 23

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI