Werty

fnklaprodigyagency

fNk și agenția Prodigy încep programul de academie CS:GO

Logo Players First White 1 ccdd6fe70b

fNk și agenția Prodigy încep programul de academie CS:GO


232
2E

Prodigy Agency este o agenție de reprezentare, management și marketing lider în domeniul esports, care construiește moșteniri pentru jucători de talie mondială și viitori. Această societate reprezintă cu mândrie unii dintre cei mai buni jucători și talente din întreaga lume, sprijinindu-le cariera, oportunitățile de afaceri și de marcă la scară globală. Organizația se concentrează pe creșterea carierei și a imaginii jucătorilor prin conceptualizarea și executarea completă a ofertelor de marketing și de aprobare, relații cu mass-media, strategie de brand și sensibilizare a comunității. Pentru proprietățile esports, Agenția Prodigy este cea mai bună modalitate de a oferi succes prin creștere competitivă consultativă, marketing, vânzări, strategii de brand convingătoare și soluții inovatoare.

Academia de CS:GO

Recent, agenția a anunțat programul său de academie CS:GO, The Prodigies, unde jucătorii vor primi salarii, acces la facilități de antrenament, precum și expunere pentru a-și găsi o echipă. Agenția europeană de talente în esports a anunțat primul sezon oficial al The Prodigies, programul său ce constă într-o academie de Counter-Strike: Global Offensive.

Aplicațiile pentru a putea face parte din proiect a depășit un număr de peste 200 de jucători, redus mai apoi la 50 de jucători, care au participat la probele impuse. În final, cererile au fost scăzute până au rămas șase persoane, iar echipa este formată din:

  • Mihai ‘fNk’ Costache ??
  • Sebastiaan ‘Acorn’ Wehnes ??
  • Sébastien ‘SBT’ Sabbadin ??
  • Nolen ‘noleN’ Vida ??
  • Timothy ‘tvs’ Sjöberg ??
  • August ‘Straxy’ Canavan ??
The Prodigies Roster Announcement large

The Prodigies

The Prodigies vor concura în principal în sezonul 42 al ESEA, dar vor participa și la alte evenimente. Agenția Prodigy a creionat că toți jucătorii sunt liberi să plece în orice moment dacă primesc o ofertă de la o echipă profesionistă, ceea ce înseamnă că lista Prodigies ar putea experimenta schimbări mai târziu, în sezon. Lista este formată din jucători europeni din Suedia ??, Franța ??, România ??, Ungaria ?? și Țările de Jos ??, toți cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani.

This is truly a ground-breaking project for the whole CS:GO ecosystem with the goal to give a once-in-a-lifetime chance for young and promising players, having their first salary and contract, and to be seen by all the professional teams. We are dedicating a lot of resources to support The Prodigies with Prodigy Agency but I’m also thankful to our partners who believe in this project and share our goal to support the young players. ??

Acesta este cu adevărat un proiect inovator pentru întregul ecosistem CS:GO, cu scopul de a oferi o șansă o dată în viață jucătorilor tineri și promițători având primul salariu si contract, să fie văzuți de toate echipele de profesioniști. Dedicăm o mulțime de resurse pentru a sprijini The Prodigies cu Prodigy Agency, dar sunt, de asemenea, recunoscător partenerilor noștri care cred în acest proiect și împărtășesc obiectivul nostru de a sprijini tinerii jucători. ??

Jérôme Coupez, Fondator și CEO, Agenția Prodigy

Sursa: twitter.com & esportsinsider.com

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI