Werty

FNK devine parte din organizația Sprout

FNK devine parte din organizația Sprout

În ultima perioadă Sprout 🇩🇪 s-au remarcat în ochii românilor pentru schimbările legate de jucătorii români ce erau parte din organizație. Prima plecare a fost cea a lui LauNX care a părăsit echipa din Germania pentru un loc în Team Falcons 🇫🇷. A doua plecare a fost a lui Xellow, AWPER-ul român care, din păcate, nu a adus cele mai bune rezultate și a fost înlocuit de către W0nderful.

Transferul lui FNK la Sprout

Timp de aproape 1 an, FNK a evoluat alături de echipa The Prodigies 🇪🇺, cot la cot cu alți jucători tineri și promițători care l-au ajutat pe IGL-ul român să se dezvolte de-a lungul aventurii alături de aceștia. The Prodigies 🇪🇺 au atins rezultate uimitoare, reușind calificări în diferite turnee, printre care și ESL Challenger League Season 45 Europe, ceea ce pentru o academie înseamnă o realizare destul de mare, iar rank-ul maxim pe care l-au atins înainte de off-season a fost 74, unde încă se clasează.

image 7

Deși rezultatele date de această echipă au fost unele foarte bune pentru un proiect academic, acești 5 jucători ce au luat parte la acțiune au fost cu toții gratis. Niciun jucător nu avea o clauză de buy-out în contractul sau, ceea ce face foarte ușor pentru echipe să își aleagă talente care să ducă proiectele lor departe. Această echipă a fost, de asemenea, foarte mult promovată de către propriul owner care nu a omis să precizeze și gratuitatea în cazul unui transfer.

Se pare că datorită acestui proiect, FNK a fost observat exact de către cine trebuie, iar astăzi, pe dată de 11 iulie 2023, am aflat faptul că jucătorul român va face parte dintr-un nou proiect al celor de la Sprout 🇩🇪. Sprout Academy 🇪🇺 este o echipă formată din jucători tineri și talentați care au o medie actuală de 18.5 ani. Pe lângă asta, se pare că echipa din Germania are în continuare răbdare și încredere în tinerele talente de la noi din țară, iar după descoperirea lui LauNX continuă tradiția și aduc un alt jucător român în organizația lor.

Momentan nu se știe unde vor debuta acești jucători sub numele de Sprout 🇩🇪, dar este cert că este un proiect foarte interesant pe care trebuie să-l urmărim din aproape, deoarece știm faptul că Sprout 🇩🇪 au avut în ultimul timp probleme foarte mari legate de aducerea unui IGL care să conducă corect echipa, iar FNK ar putea prinde o promovare surpriză mai repede decât ne așteptăm, în cazul în care formulă actuală a celor de la Sprout 🇩🇪 nu funcționează. FNK și-a adus în fața numelui niște statistici destul de bune în ultimele 3 luni, în ciuda faptului că este In-Game Leader, iar echipa să a avut un parcurs foarte bun, așadar nu este imposibilă o mutare în line-up-ul Main cândva, având în vedere că graficele îl recomandă pe jucătorul nostru.

image 8

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI