Werty

Thumbnail Valorant Masters Tokyo end

Fnatic câștigă Valorant Masters Tokyo

Fnatic 🇪🇺, vice-campioana Europei și campioana ultimului turneu internațional, devine prima echipă care câștigă 2 turnee internaționale la rând în Valorant.

Turneul a fost dotat cu premii de 1 milion de dolari. Câștigătoarea turneului, Fnatic 🇪🇺, a obținut 350.000 de dolari.

Fnatic 🇪🇺 a început turneul direct din Playoffs. Europenii i-au dominat complet pe americanii de la NRG 🇺🇸 în sferturi și pe campioana regiunii Pacific – Paper Rex 🇸🇬 în semifinale. În finala upper-bracket, aceștia au pierdut prima hartă de la acest turneu contra Evil Geniuses 🇺🇸, dar în final câștigă partida cu 2-1. În marea finală, Fnatic 🇪🇺 au fost de departe echipa mai bună, câștigând din nou, de data aceasta 3-0, contra Evil Geniuses 🇺🇸.

Iată cum au decurs meciurile din Playoffs-ul de la Masters Tokyo:

BracketTokyoOfficial

Campioana regiunii America, LOUD 🇧🇷, au dezamăgit crunt, necâștigând nicio hartă la acest turneu.

Campioana Europei, Team Liquid 🇪🇺, nu s-au menținut la nivelul așteptărilor, terminând pe locurile 5-6.

Paper Rex 🇸🇬, campioana ligii Pacific, au jucat cu un stand-in pe tot parcursul turneului, cel mai bun jucător al lor neobținând viza pentru Japonia la timp. Cu toate aceste obstacole, Paper Rex 🇸🇬 termină turneul pe locul 3.

Evil Geniuses 🇺🇸 a fost surpriza acestui turneu. Aceștia s-au calificat la limită în Playoffs-ul din America, unde au surpris pe toată lumea și s-au calificat la Masters Tokyo drept a 3-a echipă din liga americană. În turneul, curent aceștia și-au câștigat grupa, iar în Playoffs au pierdut doar împotriva celor de la Fnatic 🇪🇺, fiind singura echipă care a câștigat o hartă contra giganților europeni.

Ce turnee urmează în Valorant

Regiunea EMEA va avea 5 echipe în următorul turneu internațional din Valorant, grație victoriei celor de la Fnatic 🇪🇺 la Tokyo. Regiunea America și Pacific vor avea doar 4 echipe la următorul turneu, în timp ce China va avea 3 echipe.

În EMEA va avea loc turneul Last Chance Qualifier, de unde 2 echipe se vor califica la Valorant Champions. 3 echipe din EMEA sunt calificate direct la turneul Champions: Fnatic 🇪🇺, Team Liquid 🇪🇺 și FUT Esports 🇹🇷.

Turneul EMEA Last Chance Qualifier are loc între 19 și 23 iulie, în Berlin, Germania 🇩🇪.

Turneul Valorant Champions va avea loc în Los Angeles, SUA 🇺🇸 și va începe pe 6 august.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI