Werty

FLVSH thumbnail

FLVSH este oficial noul jucator Quantum Prodigy

flvsh

FLVSH este noul jucator al echipei Quantum Prodigy


FLVSH il inlocuieste pe Ersin in lineup-ul echipei Quantum Prodigy

Dupa ce Quantum Prodigy l-au dat afara pe Ersin “ERSIN” Chiriac pe 1 octombrie, au anuntat oficial ieri inlocuirea acestuia cu Iulian “FLVSH” Parvulescu. Acesta revine dupa ce a luat o mica pauza in vara, ultima oara jucand pentru Doxa eSports in sezonul 37 de ESEA. Toate echipele pentru care FLVSH a jucat sunt:

  • Doxa eSports
  • Vikings eSports
  • RedFear Wild
  • Bretonia eSports
  • Toron

Iulian s-a facut remarcat in cadrul sezonului 3 de Romanian Esports League, alaturi de Vikings eSports. Chiar daca echipa sa a terminat pe locul 8, AWPer-ul si-a demonstrat adevarata valoare si a intrat in vizorul organizatiilor. Astfel, Quantum Prodigy i-au facut o oferta in momentul in care ERSIN a parasit echipa. Am luat un mic interviu manager-ului echipei, care a declarat:

Punctual, Flvsh este noua aditie a rosterului Quantum Prodigy, ce il inlocuieste pe Ersin, nu numai pentru un timp prederminat, ci il putem numi “titular” alaturi de ceilalti 4. Cu toate acestea, contextul in care ne aflam ne-a fortat ca temporar sa il chemam in rosterul nostru pe Warbringer pe durata evenimentului Superbet Open. Acum, ca sa ating niste puncte objective, baietii s-au antrenat constant cum o fac intotdeauna si in ciuda evenimentelor nefericite suntem mai motivati ca niciodata sa revenim in acest turneu, chiar daca am pierdut primul meci. Quantum o sa ramana un front unit si solidar pana la ultimul glont.

Fat Santa – Investitor Quantum Prodigy

FLVSH a debutat pentru echipa Quantum Prodigy in cadrul LAN-ului turneului Superbet Open 2021. Din pacate, inainte de prima zi de turneu, acesta a intrat in contact direct cu virusul COVID-19. Ulterior, toti jucatorii echipei Quantum au ramas in camerele lor de hotel, jucand prima etapa de acolo. Acestia au pierdut cu scorul de 2 – 0 impotriva echipei Nexus. Dupa acest BO3, FLVSH a parasit turneul. Inlocuitorul acestuia pentru continuarea LAN-ului va fi warbringer, Quantum jucand sambata impotriva allStars Gaming in finala lower bracket.

Sursa poza: @quantumprodigy pe Instagram

Redactor: @octav_manda

Octavian Manda

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI