Werty

Untitled-211

Finalistele SuperBet Open: Nexus si OneTap

Superbet Open 2021 lightmode copy

Finalistele SuperBet Open: Nexus si OneTap


Ieri a avut loc a doua zi de LAN a turneului cu premii in valoare de 8.000€

Ieri a fost o zi plina de rezultate neasteptate si schimbari. In urma celor 3 BO3-uri de ieri, am aflat finalistele competitiei, OneTap Gaming si Nexus Gaming. Nexus vor avea un avantaj de o harta in BO5-ul de astazi. Vom vorbi despre rezultatul fiecarui meci de ieri in parte:

Nexus Gaming vs OneTap Gaming (finala upper bracket)

  • Mirage: OneTap Gaming 5 – 16 Nexus Gaming (OneTap pick)
  • Inferno: OneTap Gaming 11 – 16 Nexus Gaming (Nexus pick)

Finala upper bracket a fost dominata de catre Nexus Gaming de la inceput pana la final, acestia castigand cu scorul de 2 – 0. XELLOW a jucat extraordinar, avand 54 de kill-uri si doar 26 de death-uri, creionandu-si un HLTV rating de 1.70. Cele 2 echipe se vor intalni si astazi in marea finala a turneului, intr-un BO5. Nexus vor incepe cu un avantaj de 1-0 la harti, in urma accederii in finala din upper bracket.

565133ccaa727a79fbc303c68a024d47

Quantum Prodigy vs allStars Gaming (finala lower bracket)

  • Nuke: Quantum 16 – 13 allStars (Quantum pick)
  • Dust 2: Quantum 16 – 10 allStars (allStars pick)

Quantum au reusit sa se impuna in finala lower bracket versus AllStars, chiar daca au pornit cu a doua sansa. Prima harta, Nuke, a fost pick-ul acestora si au inceput foarte bine, castigand prima jumatate cu scorul de 10 – 5. AllStars pareau ca reusesc sa intoarca scorul, cand acesta ajunsese 11 – 9, dar nu au dus la capat planul cu succes. Ulterior, pe harta 2, Quantum Prodigy au dominat autoritar primul half, cedand doar 2 runde. Finalizarea meciului a devenit o formalitate pentru acestia, invingand cu 16 – 10. In urma acestui meci, AllStars Gaming au terminat pe locul 4, un rezultat dezamagitor pentru acestia.

OneTap Gaming 2 – 1 Quantum Prodigy (consolidation final)

  • Mirage: OneTap Gaming 16 – 7 Quantum Prodigy (OneTap pick)
  • Overpass: OneTap Gaming 11 – 16 Quantum Prodigy (Quantum pick)
  • Vertigo: OneTap Gaming 19 – 17 Quantum Prodigy (decider)

Meciul dintre OneTap si Quantum a fost unul de infarct, cu un final ce a tinut spectatorii in suspans. Prima harta a fost dominata de catre OneTap, castigand cu usurinta. Smekk a avut statistici impresionante, reusind 30 de killuri, implicit 2.14 rating. Prima jumatate a celei de-a doua harti a fost echilibrata, Quantum castigand-o cu 8 – 7. Acestia au reusit sa controleze cea de-a doua jumatate, adjudecandu-si-o cu 8-4, suficiente runde cat sa ajunga la doritul 16. Ultima harta a fost un thriller, castigatoarea fiind decisa in urma unui overtime. OneTap au reusit sa il castige, calificandu-se in marea finala a turneului.

Redactor: @octav_manda

Octavian Manda

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI