Werty

Falcons eliminați din CCT East Europe Series 2

Falcons eliminați din CCT East Europe Series 2

Falcons 🇸🇦 sunt la ora actuală una dintre echipele într-o revenire de formă la Tier 2. Știm că odată cu schimbările prin care au trecut și pauza competițională, aceștia au avut un start mai greu de sezon, dar acum par mult mai bine închegați și reușesc mai multe calificări importante. Una dintre aceste calificări a fost chiar în CCT East Europe Series 2 Playoffs unde păreau printre echipele favorite la a ajunge departe.

Playoffs

În primul meci de Playoffs, echipa lui lauNX a fost nevoită să se lupte cu una dintre formațiile invitate cu High Seed, iar adversara lor a fost Aurora 🇷🇺. Din păcate, meciul nu a arătat așa cum ne-am fi dorit cu toții, iar Falcons 🇸🇦 au fost învinși cu scorul de 2-0, fiind, în același timp, eliminați din concurs după parcursul bun pe care l-au avut în Swiss Stage. Iată cum a arătat meciul acestora:

  • Laurențiu ‘lauNX’ Țârlea 🇷🇴
  • Nathan ‘NBK-‘ Schmitt 🇫🇷
  • Alexandre ‘bodyy’ Pianaro 🇫🇷
  • Miłosz ‘mhL’ Knasiak 🇵🇱
  • Mohammad ‘BOROS’ Malhas 🇯🇴
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Team Falcons 🇸🇦 vs Aurora 🇷🇺
Team Falcons 🇸🇦 vs Aurora 🇷🇺
Round of 16Nuke
Anubis
1719
916
Aurora 🇷🇺
Aurora 🇷🇺

Din fericire, această înfrângere și eliminare nu înseamnă sfârșitul pentru Falcons 🇸🇦 în CCT sau în CS:GO, deoarece aceștia sunt deja calificați în altă rundă de Playoffs, mai exact în CCT North Europe Series 8. Momentan Bracket-ul nu este făcut, dar echipa lui lauNX a obținut un scor de 3-1 în Swiss Stage și își așteaptă noua adversara din Round of 16.

image 48

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI