Werty

THUMBNAIL whiteinn calificare semifinale EUM Summer 2022jpg

European Masters Summer 2022: whiteinn se califică în semifinale | Realistik eliminat în sferturile de finală

EUM purple logo

European Masters Summer 2022: whiteinn se califică în semifinale | Realistik eliminat în sferturile de finală


d
232

Faza eliminatorie din European Masters

Vitality Bee vs BDS Academy

Elevii lui Andrei “Realistik” Ruse nu au reușit să facă față echipei BDS Academy. În primele 2 meciuri, francezii de la BDS i-au dominat pe Vitality Bee. În al 3-lea meci, echipa lui Realistik au avut un meci mai echilibrat, reușind să fie în controlul meciului. Totuși, experiența celor de la BDS Academy și-a spus cuvântul, aceștia reușind să obțină obiectivele importante de pe Riftul Invocatorului, cum ar fi Hextech Soul-ul și Baronul. În final, BDS Academy triumfă cu un 3-0 convingător, iar trupa lui Realistik își oprește parcursul din European Masters în sferturile de finală.

Vitality Bee lose in quarters EUM Summer 2022

Team Heretics vs Unicorns of Love Sexy Edition

Echipa jucătorului de Support, Alexandru “whiteinn” Kolozsvari, a avut o partidă grea contra nemților de la Unicorns of Love.

Primul meci a fost echilibrat, dar Team Heretics fac Baronul și 4 kill-uri în minutul 26. Partida mai continuă doar 4 minute, iar echipa lui whiteinn câștigă primul joc și intră în avantaj în acest Best of 5.

Meciurile 2 și 3 au fost foarte dezechilibrate. În partida cu numărul 2, Unicorns of Love i-au dominat pe Team Heretics, câștigând lejer în 31 de minute. În al 3-lea joc, trupa lui whiteinn își iau revanșa pentru meciul precedent și îi spulberă pe Unicorns of Love în doar 22 de minute, după un pentakill reușit de colegul lui whiteinn din Botlane, Jakob “Jackspektra” Kepple.

Al 4-lea meci decurge la fel ca precedentele 2. Unicorns of Love îi înving într-o manieră dominantă pe Team Heretics după 27 de minute, iar partida se va decide în Game 5.

Game 5

Ultimul joc a avut un început timid, niciuna dintre cele 2 echipe nu vroia să facă prima mutare pe Riftul Invocatorului. În minutul 15, Team Heretics încearcă un play agresiv în jungla inamică, iar whiteinn are o ultimată superbă pe Sett, echipa sa obținând 2 kill-uri, iar avantajul în gold se mărește din ce în ce mai mult în favoarea spaniolilor de la Team Heretics.

Dar nemții de la Unicorns of Love nu se dau bătuți și au parte de 2 teamfight-uri miraculoase, revenind în meci și luând Baronul în minutul 20. În minutul 23, Team Heretics contestă dragonul și câștigă teamfight-ul, reușind să echilibreze din nou jocul. În minutul 29, echipa lui whiteinn câștigă un teamfight crucial la Baron, reușind să obțină obiectivul. 2 minute mai târziu, Team Heretics forțează un nou teamfight la Dragon pentru Cloud Soul, iar aceștia îi spulberă pe Unicorns of Love și câștigă cel mai spectaculos meci din cele 5 jucate.

whiteinn și echipa sa, Team Heretics, se califică în semifinalele competiției European Masters cu scorul de 3-2.

Team Heretics whiteinn calificare grupe EUM Summer 2022

Semifinalele European Masters

Bracket semifinale EUM Summer 2022

Echipa lui whiteinn, Team Heretics, îi vor înfrunta pe campionii LFL, LDLC OL. Francezii sunt marii favoriți pentru câștigarea turneului European Masters, iar duelul împotriva Team Heretics se anunță a fi unul incendiar.

În cealaltă partidă din semifinale are loc derby-ul francez dintre Gameward și BDS Academy. Este clar că liga LFL va avea cel puțin o reprezentantă în finala European Masters. Echipa lui whiteinn, Team Heretics, este singura echipă non-franceză rămasă în turneu.

Semifinalele turneului European Masters vor începe pe 21 septembrie.

Sursa : Liquidpedia European Masters, lolesports, Twitter @EUMasters, Twitter @TeamHeretics, Twitter @TeamVitality

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI