Werty

THUMBNAIL whiteinn se califica in finala EUM Summer 2022

European Masters Summer 2022: whiteinn s-a calificat în marea finală

EUM purple logo

European Masters Summer 2022: whiteinn s-a calificat în marea finală


d
232

Faza eliminatorie din European Masters

Team Heretics vs LDLC OL

Game 1 și Game 2

Primul meci a fost câștigat rapid de către echipa lui Alexandru “whiteinn” Kolozsvari în 23 de minute. A 2-a partidă s-a terminat la fel de repede ca și prima, doar că francezii de la LDLC OL au fost învingători în 24 de minute.

Game 3

Jocul cu numărul 3 a fost cel mai echilibrat. Cele 2 echipe au fost nedezlipite la gold, diferența fiind de sub 1k pentru primele 27 de minute. În minutul 27, Team Heretics au obținut Ocean Soul-ul, în timp ce LDLC OL au luat Baronul, însă francezii au pierdut 2 oameni în acest schimb. 1 minut mai târziu, echipa lui whiteinn profită de supraextinderea celor de la LDLC OL în jungla lor și îi pedepsesc, făcând 3 kill-uri, ducând diferența de gold la aproape 3k în favoarea lor. În minutul 33, jungler-ul echipei franceze fură dragonul Elder de sub nasul celor de la Team Heretics și reușesc să prelungească meciul. Echipa lui whiteinn se repliază rapid și fac Baronul, oprind astfel agresivitatea echipei LDLC OL. În minutul 38, whiteinn și coechipierii săi avansează spre baza inamică. Aceștia reușesc să omoare 3 membri adversi, suficient cât să avanseze spre nexus-ul inamic ca să îl distrugă. Team Heretics câștgă meciul și intră în avantaj în această semifinală.

Game 4

Team Heretics au dominat ultima partidă în 24 de minute, iar whiteinn devine al 2-lea român care se califică într-o finală de European Masters, după Andrei “Orome” Popa în editiția de Spring 2021 a turneului.

Heretics whiteinn se califica in finala EUM Summer 2022

Marea finală European Masters

FINALA EUM 2022 Summer Heretics vs BDS A

Echipa lui whiteinn, Team Heretics, îi vor înfrunta pe BDS Academy în marea finală a turneului European Masters. Francezii de la BDS Academy au fost în aceeași grupă cu Team Heretics, iar acum par favoriți la câștigarea trofeului. Echipa lui whiteinn va avea șansa să încheie dominația franceză de la European Masters, echipele franceze din LFL câștigând ultimele 3 ediții ale turneului.

Marea finală a turneului European Masters se va juca pe 25 septembrie.

Sursa : Liquidpedia European Masters, lolesports, Twitter @EUMasters, Twitter @TeamHeretics

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI