Werty

THUMBNAIL whiteinn Realistik calificare EUM Playoffs Summer 2022

European Masters Summer 2022: Realistik și whiteinn se califică în Playoffs

EUM purple logo

European Masters Summer 2022: Realistik și Vitality Bee se califică în Playoffs


d
232

Cum au decurs grupele principale

Rezultate grupe p EUM Summer 2022

Grupa A

În grupa A, supranumită “grupa morții”, elevii lui Andrei “Realistik” Ruse au reușit să termine pe locul 2. Campioana ligii Ultraliga (Polonia), Zero Tenacity, a fost spulberată de celălalte 3 echipe din grupă. După primele 3 meciuri, Vitality Bee au avut 2 victorii și o înfrângere, pierzând contra favoriților grupei, Unicorns of Love Sexy Edition, dar reușind o victorie importantă împotriva spaniolilor de la Giants.

În partidele retur, trupa lui Realistik a pierdut primul meci contra Giants. În meciul următor, Vitality Bee i-au spulberat pe Zero Tenacity în 26 de minute. În meciul dintre Unicorns of Love Sexy Edition și Giants au câștigat nemții, astfel că ultima partidă dintre germani și echipa lui Realistik a fost decisiv pentru întreaga grupă. Cei de la Unicorns erau deja calificați, cu primul loc în grupă asigurat. Vitality Bee aveau nevoie de o victorie pentru a-și asigura calificarea, dacă pierdeau aceștia ar fi jucat un meci Tiebreaker contra Giants pentru calificare. Elevii lui Realitik au fost determinați să se califice, învingându-i pe Unicors of Love Sexy Edition în 27 de minute, asigurându-și astfel locul 2 în grupă.

Grupa C

Grupa C nu a avut o poveste interesantă înafară de meciurile directe dintre echipa lui whiteinn, Team Heretics, împotriva BDS Academy. Nemții de la SK Gaming Prime și campionii EBL, Valiance Progame, nu au fost la nivelul celorlalte echipe, care de altfel sunt printre cele 3 favorite la titlul din European Masters, a 3-a favorită fiind LDLC OL, campioana LFL.

Team Heretics i-au dominat pe SK Gaming Prime și Valiance Progame, dar n-au reușit să le pună probleme celor de la BDS Academy. Primul meci dintre cele 2 echipe a fost echilibrat, trupa lui whiteinn pierzând în Late game, după 38 de minute. Jocul retur dintre cele 2 echipe a fost dominat total de BDS Academy, câștigând după doar 25 de minute. whiteinn și echipa sa termină astfel grupa pe locul 2, cu 4 victorii și 2 înfrângeri.

Team Heretics whiteinn calificare grupe EUM Summer 2022

Faza eliminatorie din Playoffs

Bracket EUM Summer 2022 1

În sferturile de finală, echipa lui whiteinn, Team Heretics, îi va întâlni pe Unicorns of Love Sexy Edition, campionii ligii Prime League (Germania) și locul 1 în grupa A. Aceștia au parte de un bracket greu, deoarece i-ar putea întâlni în semifinale pe marii favoriți ai turneului, francezii de la LDLC OL.

De cealaltă parte se află Viatlity Bee, echipa antrenată de Realistik, care vor juca împotriva BDS Academy, locul 2 în LFL (Franța) și câștigătoarea grupei C.

Toate meciurile din Playoffs sunt în format Best of 5.

Sferturile de finală ale turneului European Masters vor începe pe 15 septembrie.

Sursa : Liquidpedia European Masters, Twitter @EUMasters, Twitter @TeamHeretics

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI