Werty

THUMBNAIL Realistik calificare EUM Summer 2022

European Masters Summer 2022: Realistik și Vitality Bee se califică în grupele principale

EUM purple logo

European Masters Summer 2022: Realistik și Vitality Bee se califică în grupele principale


d
232

Dintre cei 4 români care au participat în faza Play-in a turneului European Masters, doar Realistik a reușit calificarea în următoarea etapă.

Cum au decurs grupele din Play-in

Grupa A

În grupa A, echipa lui Ecstassy, Steaua Roșie Esports, nu au reușit să joace la nivelul celorlați competitori.

În meciul de deschidere au pierdut surprinzător împotriva KRC Genk Esports, echipă care părea să fie lanterna roșie a grupii. În al 2-lea meci, echipa lui Ecstassy i-au bătut pe favoriții de la JD|XL, având speranțe la calificare. Însă, următoarele jocuri au mers din rău în mai rău. Dacă în al 3-lea meci, contra grecilor de la Anorthosis Famagusta, au reușit să aibă un joc mai echilibrat, în ultimele 3 meciuri au fost dominați categoric de către adversari. Steaua Roșie Esports termină grupa pe ultimul loc, cu o victorie și 5 înfrângeri.

Grupa B

Grupa B părea să fie cea mai interesantă grupă, dar toate meciurile au fost destul de dezechilibrate.

Pe de o parte i-am avut pe Entropiq, echipa lui Khantos, care nu au avut cel mai bun turneu, terminând grupa pe ultimul loc, fără victorie.

De cealată parte i-am avut pe Vitality Bee, echipa antrenată de românul Realistik. Ei și-au dominat total adversarii din grupă, neavând niciun meci care să treacă de 30 de minute.

For the Win Esports, echipa lui Mindrago au reușit de asemenea calificarea în faza eliminatorie din Play-in. Ei i-au învins convingător de 2 ori pe Khantos și Entropiq și au fost învinși categoric de Vitality Bee. Meciurile contra Illuminar Gaming au fost decisive pentru calificare. For the Win au reușit să îi bată pe echipa din Polonia de 2 ori, reușind astfel să se califice în faza următoare.

Rezultate grupe Play in EUM Summer 2022

Faza eliminatorie din Play-in

For The Win

Echipa lui Mindrago avea o misiune dificilă, dar nu imposibilă împotriva campioanei din GLL, Anorthosis Famagusta.

În primul meci, portughezii erau în dezavantaj, dar Mindrago a reușit să joace teamfight-urile perfect pe Zeri, iar For the Win reintră în meci și câștigă în 36 de minute.

În al 2-lea meci, echipa lui Mindrago au fost dominați de Anorthosis, pierzând meciul în 28 de minute.

Partida cu numărul 3 a fost decisivă. For The Win au avut niște lupte care au mers în favoarea lor, dar totul s-a năruit în minutul 21, când portughezii au forțat Baronul, iar Anorthosis i-au anihiliat în teamfight. Echipa lui Mindrago pierde meciul în 29 de minute și este eliminată din European Masters.

Scoruri Mindrago
  • Game 1: 8/2/8 | Mindrago a jucat Zeri
  • Game 2: 3/2/1 | Mindrago a jucat Zeri
  • Game 3: 5/3/7 | Mindrago a jucat Kalista

Vitality Bee

Elevii lui Realistik au avut o misiune ușoară împotriva echipei eSuba, campioana ligii Hitpoint Masters. Aceștia i-au bătut lejer, cu scorul de 2-0, pe cehi, calificându-se în grupele principale.

Mindrago defeat EUM

Situația românilor din grupele principale

Grupe principale EUM Summer 2022

Grupa A

Realistik și echipa sa, Vitality Bee, vor avea primul test adevărat din European Masters în meciurile din grupa A. Aceștia sunt în grupă cu Unicorns of Love – Sexy Edition, campionii din Prime League (Germania), Zero Tenacity, campioana din Ultraliga (Polonia & Țările Baltice) și Giants, locul 2 din LVP Superliga (Spania). De acum în colo, Vitality Bee nu vor mai fi favoriți în toate meciurile, însă echipa lui Realistik va avea șansa să demonstreze de ce este în stare.

Grupa C

Heretics, echipa lui whiteinn, au parte de o grupă mai echilibrată. Aceștia sunt favoriți să meargă mai departe din grupă, dar vor se vor lupta cu BDS Academy, locul 2 din LFL (Franța), pentru locul 1. În acelaș timp, ei nu trebuie să îi neglijeze pe SK Gaming Prime, locul 3 din Prime League și pe Valiance Progame, campionii din EBL, care caută să demonstreze că sunt echipe care trebuie luate în seamă.

Format Turneu Principal

În grupele principale participă 16 echipe, 12 calificate direct și 4 calificate prin faza Play-in.

Formatul grupelor principale este la fel ca și la cele de Play-in, respectiv Double Round Robin, cu meciuri Best of 1.

Primele 2 echipe din fiecare grupă se califică în faza eliminatorie, care nu va avea Losers Bracket, deci va fi în format Single Elimination Bracket. Toate meciurile vor fi de tip Best of 5.

Grupele principale ale turneului European Masters vor începe pe 29 august.

Sursa : Liquidpedia European Masters, Twitter @EUMasters

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI