Werty

THUMBNAIL EUMasters 2022 Summer 2022 prezentare romani

European Masters Summer 2022 Cine sunt românii calificați la turneu

EUM purple logo

European Masters Summer 2022 Cine sunt românii calificați la turneu


d
232

La această ediție de European Masters s-au calificat 5 români, unul în grupele principale, iar ceilalți 4 în faza de Play-in.

Calificați în grupele principale

THR whiteinn 2022 Split 1

Alexandru “whiteinn” Kolozsvari este Support pentru Team Heretics. Acesta s-a calificat direct în grupele principale fiind campion LVP Superliga (Spania)

Calificați în grupe Play-in

VIT Realistik 2021 Split 2 1 1

Andrei “Realistik” Ruse este Headcoach pentru Vitality Bee (academia echipei LEC Team Vitality). Echipa antrenată de Realistik s-au calificat la EUMasters terminând pe locul 3 în LFL (Franța).

Ecstassy pic

Cândea “Ecstassy” Marian Andrei este AD-Carry pentru Steaua Roșie Esports. Ecstassy s-a calificat la EUMasters obținând locul 2 în EBL (liga balcanică)

mindrago removebg preview

Antonio-Cosmin “Mindrago” Dragomir este AD-Carry pentru echipa For The Win. Acesta s-a calificat la EUMasters din postura de campion LPLOL (Portugalia)

EIQ Khantos 2022 Split 2

Cosmin “Khantos” Florin Leontin Dănilă este AD-Carry pentru Entropiq. Khantos s-a calificat la EUMasters obținând locul 2 Hitpoint Masters (Cehia & Slovacia)

Format faza Play-in

16 echipe din toate regiunile ERL sunt puse în grupe de 4 echipe. Această fază va avea format Double Round Robin, cu meciuri de tip Best of 1. Așadar, fiecare echipă se va duela de 2 ori împotriva celorlate echipe din grupă, toate meciurile fiind în format Best of 1.

Primele 2 echipe din fiecare grupă merg mai departe în faza de calificare pentru grupele principale din European Masters. Echipa care a terminat pe primul loc în grupă va juca împotriva echipei de pe locul 2 din altă grupă într-un meci de tip Best of 3.

Cele 4 câștigătoare se vor alătura celor 12 echipe calificate direct în grupele principale din European Masters.

Iată care sunt grupele din faza de Play-in a turneului European Masters Spring 2022:

EUM Summer 2022 Play in groups

Situația românilor din grupele de Play-in

Grupa A

În Grupa A va juca Ecstassy. Aceștia au prins o grupă moderată. Steaua Roșie au șanse bune să iasă din grupe, dar nu vor avea niciun meci ușor. Iată care sunt adversarii lui Ecstassy:

  • locul 3 din NLC (UK & Scandinavia) – JD|XL (academia echipei EXCEL din LEC)
  • campioana ligii GLL (Grecia) – Anorthosis Famagusta
  • locul 2 din Elite Series (Benelux) – KRC Genk Esports

Grupa B

În grupa B întâlnim o situație unică, deoarece avem 3 români din echipe diferite în aceeasi grupă. Asta înseamnă că vom avea cu siguranță un român calificat din grupe, dar din păcate și unul eliminat. Echipa antrenată de Realistik, Vitality Bee, par marii favoriți să câștige grupa. Rămâne de văzut dacă For The Win și Entropiq vor reuși să pună probleme celor de la Vitality Bee.

A 4-a echipă calificată în grupa B este:

  • locul 3 din Ultraliga (Polonia & Tările Baltice) – Illuminar Gaming

Format Turneu Principal

În grupele principale participă 16 echipe, 12 calificate direct și 4 calificate prin faza Play-in.

Formatul grupelor principale este la fel ca și la cele de Play-in, respectiv Double Round Robin, cu meciuri Best of 1.

Primele 2 echipe din fiecare grupă se califică în faza eliminatorie, care nu va avea Losers Bracket, deci va fi în format Single Elimination Bracket. Toate meciurile vor fi de tip Best of 5.

Turneul European Masters începe pe 24 august, cu meciurile din grupele de Play-in. Jocurile din grupele principale vor începe pe 29 august.

Sursa : Liquidpedia European Masters, Twitter @EUMasters

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI