Werty

EUMasters Spring Play-in 2022

European Masters Spring 2022: Situația românilor

Khantos
European Masters
mindrago removebg preview

European Masters Spring 2022: Situația românilor


European Masters 2022

La această ediție de European Masters s-au calificat 3 români. Aceștia vor juca în Play-in la European Masters.

Iată care sunt cei 3 români calificați la European Masters:

Khantos 1

Cosmin ‘Khantos’ Florin Leontin Dănilă este AD-Carry al echipei Entropiq din liga Hitpoint Masters. El este campionul acestei ligi. Acesta a mai participat la European Masters în sezonul de Spring 2021 cu echipa Zero Tenacity din EBL, terminând pe locurile 17-20 in European Masters, nereușind calificarea în grupele principale.

mindrago removebg preview

Antonio-Cosmin ‘Mindrago’ Dragomir este AD-Carry pentru echipa portugheză For The Win. El este campionul ligii LPLOL. Mindrago a mai jucat la European Masters în sezonul de Summer în 2021, terminând pe ultimele locuri în Play-in.

VIT Realistik 2021 Split 2

Andrei ‘Realistik’ Ruse este antrenorul principal al echipei Vitality Bee, academia din liga franceză a echipei Team Vitality din LEC. Echipa sa a terminat pe locul 4 în LFL, aceasta fiind considerată cea mai puternică ligă dintre ligiile ERL. Anul trecut a antrenat echipa Mousesports din Prime League, reușind să ajungă până în semifinalele turneului European Masters Spring 2021. În Summer Split a fost promovat ca antrenor secund pentru echipa Team Vitality din LEC, reușind să își ducă echipa în Play-off-ul din LEC, terminând pe locul 6.

Faza Play-in a turneului European Masters

16 echipe din toate regiunile ERL sunt puse în grupe de 4 echipe. În această fază, fiecare echipa se va duela de 2 ori împotriva celorlate echipe din grupă, toate meciurile fiind în format Best of 1.

Primele 2 echipe din fiecare grupă merg mai departe în faza de calificare pentru grupele principale din European Masters. O echipă care a terminat pe primul loc în grupă va juca împotriva echipei de pe locul 2 din altă grupă într-un meci de tip Best of 3.

Cele 4 câștigătoare se vor alătura celor 12 echipe calificate direct în grupele principale din European Masters.

Iată care sunt grupele din faza de Play-in a turneului European Masters Spring 2022:

EUMasters Spring Play in 2022

Khantos și Entropiq au prins o grupă grea, cu Barça eSports din Superliga (Spania) și Macko Esports din PG Nationals (Italia).

Mindrago și Realistik au fost puși în aceeași grupă, iar aici Vitality Bee pare să fie favorita la locul 1 din grupă. For The Win se va duela cu Iron Wolves din Ultraliga (Polonia) și KRC Genk Esports din Elite Series (Benelux) pentru locul 2 în grupă.

Meciurile din Play-in vor începe pe 4 aprilie.

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @EUMasters

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI