Werty

Thumbnail Rezultate Play-in EUMasters Spring 2022

European Masters Spring 2022: Parcursul lui Realistik si al echipei Vitality Bee se încheie în semifinale

Team Vitality 2021
European Masters
VIT Realistik 2021 Split 2 1 1

European Masters Spring 2022: Parcursul lui Realistik si al echipei Vitality Bee se încheie în semifinale


European Masters 2022

Doar un singur român s-a calificat în faza Playoffs-ului din European Masters Spring:

  • Andrei ‘Realistik’ Ruse este antrenorul principal al echipei Vitality Bee, academia din liga franceză a echipei Team Vitality din LEC. În LFL au terminat pe locul 4, iar în European Masters au trecut cu brio de faza Play-in, iar în grupele principale au terminat pe locul 1 în grupa A.

Playoffs European Masters

În sferturile de finală ale turneului European Masters, Vitality Bee au juca împotriva Fnatic TQ, academia echipei Fnatic din LEC. Aceștia au terminat pe locul 2 în grupa C. Fnatic TQ sunt campionii ligii LVP Superliga, liga spaniolă de ERL.

Echipa antrenată de Realistik a reușit să treacă de campionii din LVP Superliga cu 3-0, calificându-se în semifinalele din European Masters.

În semifnale, Vitality Bee s-au întâlnit cu o altă echipă din LFL, Karmine Corp. La această super-echipă din liga franceză joacă 2 jucători cu renume în LEC, Cabochard Top, care a jucat mulți ani în LEC și a participat la Worlds în 2018, și Rekkles, considerat cel mai bun AD-Carry din istoria EU LCS și LEC, câștigând 4 titluri în EU LCS, având 6 participări la Worlds, ajungând în 2018 până în finală cu Fnatic.

Din păcate, elevii lui Realistik nu au reușit să închidă partida cu Karmine Corp. Aceștia au câștigat primele 2 jocuri, având astfel 3 partide în care își puteau asigura participarea în marea finală. Însă experiența celor de la Karmine Corp și-a spus cuvântul, aceștia au revenit în meci și au câștigat cu 3-2.

Vitality Bee termină turneul European Masters pe locurile 3/4.

Playoffs EUMasters Spring 2022

Sursa : lolesports, Liquidpedia, Twitter @EUMasters

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI