Werty

3412

ESL și FACEIT cumpărate de către SGG

FJ5YRNCXMAsu6s

ESL și FACEIT cumpărate de către SGG


Când spunem FACEIT, ne gândim la platforma care ne oferă posibilitatea să jucăm meciuri de CS:GO pe servere performanțe și care oferă un mediu mai curat față de cheateri, dar și la turneele ECS, pe care le-au făcut până acum câțiva ani. Când spunem ESL, ne gândim la ESL ONE, Intel Extreme Masters, ESL Pro League, fiind într-adevăr unul dintre organizatorii de top de turnee de CS:GO din lume. Ei bine, iată că în 2022, ambele companii sunt cumpărate de gigantul Savvy Gaming Group, pentru fabuloasa sumă de 1,5 miliarde de dolari.

FACEIT și ESL rămân entități diferite

Cu un trecut în spate de 10 ani, FACEIT este compania care a administrat ligi pentru jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Dota 2 și Team Fortress 2. Partenerul său, ESL este o asociație germană de organizare și producție de esports care creează competiții de jocuri video în întreaga lume. Cu toate că gruparea SGG a cumpărat aceste platforme, ele vor rămâne entități diferite si vor opera separat, la fel ca până acum. Printr-un comunicat realizat de către ESL Gaming, aceștia ne spun:

“Our brands (FACEIT, DreamHack, ESL, ESEA, and Badlion) will continue operating as before. Each in its own style. You can still grind on FACEIT and FPL, rank up on ESEA Leagues, watch great matches play out at IEM Katowice, and be part of the gaming community at DreamHack festivals.” ??

“Brandurile noastre (FACEIT, DreamHack, ESL, ESEA și Badlion) vor cotinua să funcționeze ca până acum. Fiecare în stilul său propriu. Încă poți să grindezi pe FACEIT și FPL, să rankezi în ESEA Leagues, să urmărești meciurile grozave care se desfășoară la IEM Katowice, și să faci parte din comunitatea de jocuri la festivalurile DreamHack.” ??

ESL Gaming

Lucrând împreună în cadrul aceluiași grup, aceștia vor fi într-o poziție mai bună de a face investiții pe termen lung și de a crea asociații puternice între mai multe produse pentru a sprijini dezvoltarea jocurilor competitive.

Sursa: ESL FACEIT Group

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI