Werty

eslanuntaiem2023

ESL anunță IEM Katowice și IEM Cologne 2023

600px

ESL anunță IEM Katowice și IEM Cologne 2023


Intel Extreme Masters (abreviat ca IEM) este cel mai lung turneu global de esports din lume. În 2006, când turneul european sponsorizat de Intel a prevăzut un loc pentru o expansiune în afara Europei, în special pe piețele din America de Nord, Intel a oferit fonduri pentru un turneu la nivel mondial, prezentându-l drept Intel Extreme Masters. În 2007, când a fost înființat, IEM a stabilit un format cu mai multe evenimente de calificare mai mici, ducând la un final mare care a avut loc la CeBIT. Începând din 2008, turneul a fost declarat ca fiind la nivel mondial, cu participanți din Europa, America de Nord și Asia.

ESL a anunțat datele pentru edițiile din 2023 ale IEM Katowice și IEM Cologne. Cele două competiții offline de 1.000.000$ au fost programate să aibă loc în perioada 31 ianuarie-12 februarie și, respectiv, 25 iulie-6 august.

Modificările CSSPA

Ediția de anul viitor a IEM Cologne va cădea în ultima parte a sezonului 2023 pentru prima dată din cauza modificărilor CSPPA la pauza oficială a turneului de vară, care a mutat intervalul cu o lună mai devreme față de anii precedenți. Organismul a declarat în iulie că decizia de a face pauză în perioada 12 iunie-9 iulie a fost luată pentru a împărți anul în încă două sezoane egale.

În anunț, ESL a confirmat, de asemenea, că cele două turnee vor fi găzduite de locațiile lor emblematice, IEM Katowice revenind la Spodek Arena ?? pentru a unsprezecea oară în istoria sa, în timp ce cea de-a șaptea ediție a IEM Cologne se va întoarce la LANXESS Arena ??.

It’s always an honor to invite fans back to two of the most recognizable esports events worldwide. We are already bubbling with excitement as we begin the annual planning to host two of the most passionate esports events. ??

Este întotdeauna o onoare să invit fanii înapoi la două dintre cele mai recunoscute evenimente de esports din întreaga lume. Suntem deja plini de entuziasm pe măsură ce începem planificarea anuală pentru a găzdui două dintre cele mai pasionate evenimente de esports. ??

Shaun Clark, Senior Director Game Ecosystems – CS:GO at ESL FACEIT Group

Programul celor două evenimente va fi:

 • IEM Katowice 2023
  • January 31-February 1 – Play-In Stage
  • February 2–5 – Group Stage
  • February 10–12 – Playoffs
 • IEM Cologne 2023
  • July 25–26 – Play-In Stage
  • July 27–30 – Group Stage
  • August 4–6 – Playoffs

Sursa: HLTV.org

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI