Werty

majoriem182022

ESL anunță CS:GO Major: IEM XVII – Rio Major 2022

600px

ESL anunță CS:GO Major: IEM XVII – Rio Major 2022


Turneele CS:GO Major, cunoscute în mod obișnuit ca Majors, sunt competiții cu un fond de premii de cel puțin 1.000.000$. Următoarea ediție a campionatul mondial va avea loc între 31 octombrie și 13 noiembrie. Evenimentul va fi găzduit la Rio de Janeiro, unde ar fi trebuit să aibă loc cel de-al 16-lea turneu Major în 2020, dar în cele din urmă a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

f17779d0c7 1

IEM RIO anunțat ca fiind al 18-lea CS:GO MAJOR

ESL a confirmat că următorul CS:GO Major va avea loc în Brazilia, așa cum s-a speculat și raportat pe scară largă. Informațiile sugerează că nu sunt de așteptat schimbări majore la sistemul Major, deoarece 24 de echipe care se califică prin evenimentele RMR vor concura în trei etape ale turneului. Cea mai mare parte a turneului se va desfășura cu ușile închise, dar pentru playoff-urile din 10-13 noiembrie, fanii vor fi primiți să urmărească meciurile de la Jeunesse Arena, care are o capacitate de 15.000-22.000 de persoane, în funcție de configurație. La fel ca cel mai recent major, PGL Antwerp, IEM Rio va avea un prizepool de 1.000.000$.

IEM Rio marchează revenirea ESL în Brazilia după ce a găzduit ESL One Belo Horizonte și ESL Pro League Season 4 Finals în țara sud-americană în trecut și va fi un eveniment istoric, deoarece este primul CS:GO Major care va fi găzduit în afara regiunilor principale, adică Europa și America de Nord.

Nu am putea fi mai încântați să aducem în sfârșit Major-ul la Rio de Janeiro

Ulrich Schulze, SVP Product Management la ESL Gaming

Comunitatea braziliană de esports este în continuă creștere și pasionată din ce în ce mai mult de tot ceea ce înseamnă acest proiect. În ultimii ani, aceștia speră să ofere fanilor una dintre cele mai grozave experiențe de esports avute vreodată. Acum, în sfârșit, a sosit momentul și abia așteaptă cele mai bune echipe de CS:GO din lume să între în ultimă instanță pe Arena Jeunesse.

Sursa: HLTV.org

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI