Werty

123124

Ed1m și jaxi se alătură echipei suxeN

SUXEN

Ed1m și jaxi se alătură echipei suxeN


Începutul de săptămâna vine cu o modificare pentru suxeN, unde, Eduard “Ed1m” Ichim și Costin “jaxi” Vrânceanu se alătură echipei românești. Aceștia intră în locul lui Raduț “7kick” Cristian, respectiv, Tudor “dyla” Pop, care au părăsit echipa organizatiei Nexus.

Ed1m la suxeN

Experiența lui Ed1m este concretizată prin lunga perioadă în care acesta a făcut parte din echipe de top din România, precum SinnerS si Infinite. Pentru o mai bună prosperitate a formatiei, gruparea suxeN își dorește din acest moment, cel mai probabil, să rămână cât mai mult timp în aceasta formulă și să aibă un succes semnificativ, atat la nivel national, cat si international. În ultima perioada, suxeN a reușit să ajungă în ESEA Main și să se califice în Advanced, o realizare importantă pentru moralul lor și pentru drumul spre succes.

ED1M

jaxi la suxeN

În urmă cu o zi, prin intermediul unui live pe platforma YouTube, Costin “jaxi” Vrânceanu și-a anunțat venirea la suxeN. Acesta ne spune că va urmă un proiect, în cel mai scurt timp, legat de echipa românească, care va trece la un nivel următor. Acesta are si o sansa buna sa devina in game leader-ul echipei, considerand ca este jucatorul cu cea mai vasta experienta din formatie. Jaxi a jucat incepand cu 2013 la aimclub (x2), IGG, neXtPlease! si Nexus Gaming, conform datelor Liquipedia pentru CS:GO. In schimb, el a jucat si in era CS 1.6.

jaxi

Lineupul suxeN în prezent

  • Dan “Palash” Rareș
  • Radu “Romanu” Alexandru
  • Eduard “Ed1m” Ichim
  • Alexandru “s0und” Ștefan (stand-in)
  • Costin “jaxi” Vrânceanu

Sursa poze: @suxen_ro pe Instagram | Liquipedia

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI