Werty

Echipa româniei la Campionatul Mondial de Esports de la Iași

Echipa României la Campionatul Mondial de Esports de la Iași

IESF World Esports Championship 2023 este un turneu mondial offline de Counter-Strike: Global Offensive organizat de către IESF, cu locația la Iași. Această competiție pune la bătaie un premiu total în valoare de 100.000$.

Premiile competiției

  • 🥇1st –> 50.000$
  • 🥈2nd –> 30.000$
  • 🥉3rd –> 20.000$

Formatul concursului

Până în momentul de față, organizatorii nu au reușit să creioneze un format oficial, însă, dat fiind faptul că vor fi prezente 24 de echipe, cel mai probabil vor fi create șase grupe a câte patru echipe, unde două formații din fiecare unitate vor merge mai departe în playoff-uri. Meciurile disputate în grupe vor fi de tip-ul BO1, mai puțin meciul de calificare și cel de eliminare care vor fi BO3, cât despre playoff-uri, exact ca și în celelalte ediții IESF World Esports Championship, toate meciurile vor fi BO3, iar la ultima probă a acestui eveniment vom avea parte de un BO5.

Echipa care va reprezenta România

În decursul zilei de astăzi a fost anunțat oficial line-up-ul care va reprezenta România la Campionatul Mondial de Esports de la Iași. Începând cu data de 24 august, jucătorii români care vor participa la acest eveniment sunt Raul ‘Blytz’ Gligor 🇷🇴 (Let Us Cook 🇪🇺), Adrian ‘XELLOW’ Guță 🇷🇴 (Nexus Gaming 🇷🇴), Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu 🇷🇴 (Nexus Gaming 🇷🇴), Laurențiu ‘lauNX’ Țârlea 🇷🇴 (Team Falcons 🇸🇦), Alexandru ‘s0und’ Ștefan 🇷🇴. Multă lume s-a așteptat să îi vadă și pe Mihai ‘iM’ Ivan 🇷🇴 (Natus Vincere 🇺🇦), respectiv Iulian ‘regali’ Harjău 🇷🇴 (OG 🇩🇰) în formația care va reprezenta România la IESF World Esports Championship 2023. Cei doi jucători de Tier 1 nu fac parte din echipă deoarece sunt luate în vedere condițiile contractuale semnate cu organizațiile respectivilor, iar acestea nu le permite să participe la competiție.

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI