Werty

Două jucătoare românce debutează în ESL Impact League Season 4 Europe

Două jucătoare românce debutează în ESL Impact League Season 4 Europe

După o pauză competițională prelungită față de cea a băieților, fetele revin și ele pe server în cea mai importantă competiție organizată pentru ele. ESL Impact League Season 4 este în stadiul de calificări, iar din regiunea noastră vor fi 3 echipe care se vor califică mai departe în marele eveniment care știm că este un loc foarte familiar pentru Nigma Galaxy 🇷🇺, echipa Anei. Totuși, acesta este primul sezon în care Ana nu va fi singură reprezentanta a României, deoarece Melissa Aylin alături de Let her Cook 🇪🇺 au reușit să se califice și ele în Closed Qualifier și vor lupta pentru un loc mai departe, cot la cot cu cele mai mari echipe.

image 30

Grupa A

În grupa A le întâlnim pe fetele de la Nigma Galaxy 🇷🇺 care, deși nu au Ranking pe HLTV în acest moment, sunt cea mai bună echipă din această calificare, strict datorită rezultatelor obținute care nu sunt momentan egalate de nicio altă echipă. Formația Anei a debutat împotriva celor de la NiP Impact 🇸🇪 pe care au învins-o cu scorul de 2-0, în două hărți dominate total de echipa din Rusia. Meciul a arătat astfel:

Nigma Galaxy 🇷🇺

  • Ana ‘ANa’ Dumbravă 🇷🇴
  • Ksenia ‘vilga’ Klyuenkova 🇷🇺
  • lexandra ‘twenty3’ Timonina 🇷🇺
  • Victoria ‘tory’ Kazieva 🇷🇺
  • Katarína ‘Kat’ Vašková 🇸🇰
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Nigma Galaxy 🇷🇺 vs NIP Impact 🇸🇪
Nigma Galaxy 🇷🇺 vs NIP Impact 🇸🇪
Group Stage
Round I
Overpass
Inferno
165
164
Nigma Galaxy 🇷🇺
Nigma Galaxy 🇷🇺

După această victorie care demonstrează faptul că Nigma Galaxy 🇷🇺 încă sunt o forță și nu au venit aici să piardă urmează un al doilea duel împotriva fetelor de la VP Angels 🇷🇺 care au pierdut primul meci al grupei și se află pe locul 5, în timp ce echipa Anei ocupă locul 1 în grupa A. Meciul se va juca pe dată de 20 septembrie, miercuri mai exact, de la ora 20:30.

image 31

Grupa B

În această grupă vom urmări parcursul fetelor de la Let her Cook 🇪🇺, mai exact echipa Melisei. Este pentru prima dată când această echipa joacă atât de aproape de locurile de calificare în marele eveniment, așadar ar putea produce și surpriză în acest turneu și să obțină o calificare șoc. Din păcate, începutul drumului nu este unul chiar atât de bun, întrucât acestea au fost învinse de către G2 Oya 🇪🇺 și ocupă locul 5 in acest moment. Meciul a arătat astfel:

Let her Cook 🇪🇺

  • Héjja ‘kezziwow’ Kászandrá 🇭🇺
  • Yoana ‘Joanana’ Vlaykova 🇭🇺
  • Luna ‘ManeschijnX’ Akkermans 🇳🇱
  • Melissa ‘meli’ Aylin 🇷🇴
  • Chloe ‘KittyTM’ Geaney 🇮🇪
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Let her Cook 🇪🇺 vs G2 Oya 🇪🇺
Let her Cook 🇪🇺 vs G2 Oya 🇪🇺
Group Stage
Round I
Ancient
Inferno
1416
716
G2 Oya 🇪🇺
G2 Oya 🇪🇺

Deși au pierdut, fetele de la Let her Cook 🇪🇺 s-au ținut destul de bine pe picioare împotriva unei echipe de mult activă în lumea Esports-ului. Următorul meci ar putea fi chiar unul mai bun pentru ele, întrucât le vor întâlni pe fetele de la shinigami 🇷🇺, echipa calificată din același Open Qualifier că ele. Meciul se va juca pe data de 21 septembrie, de la ora 20:30, iar echipa ce va câștiga își va trece în fața numelui prima victorie din faza grupelor.

image 32

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI