Werty

Două echipe cu români sunt invitate într-un concurs de 200.000$

Două echipe cu români sunt invitate într-un concurs de 200.000$

Champion of Champions Tour dau drumul unei noi finale online unde, desigur, jucătorii români nu puteau lipsi. Toate cele 16 echipe participante au fost invitate de către organizatori, majoritatea datorită rezultatelor obținute în alte concursuri, iar o parte mică datorită numelor sau a puterii pe care o aduc turneului.

Premiile competiției

  • 🥇1st -> 100.000$ + CCT Global Finals Spot
  • 🥈2nd -> 40.000$
  • 🥉3rd -> 25.000$
  • 4th -> 15.000$
  • 5th-8th -> 5.000$

Formatul concursului

  • Playoffs:
    • Double-Elimination bracket
    • All matches are Bo3

Ce echipe cu români au fost invitate

OG Esports 🇪🇺 și Movistar Riders 🇪🇸 sunt cele două nume pe care le putem găsi pe lista echipelor invitate de către organizatori în această finală. Inițial, toate aceste finale ar fi trebuit să se țină în format LAN, dar, din cauza costurilor avansate, organizatorii au renunțat la această idee, iar înainte de prima finală de acest tip au anunțat că totul se va mută in Online.

Movistar Riders 🇪🇸 nu sunt un nume nou pe această listă, întrucât actuală echipa a lui AdamS a fost protagonistă și la prima finală, acolo unde echipa din care încă nu făcea parte jucătorul român a ocupat locurile 9-12 după 2 înfrângeri destul de rapide.

image 62

De partea cealaltă, OG Esports 🇪🇺 nu sunt doar debutanți, ci și într-o situație destul de ciudată în ceea ce privește un eventual schedule conflict, în cazul în care echipa rezistă în IEM Cologne și va fi nevoită să joace mai multe meciuri. În acest caz, am putea vedea o cedare a locului pentru o altă echipă, așa cum s-a întâmplat și cu cei de la TSM 🇪🇺 care s-au retras subit fix înaintea confirmării listei. CCT Online Finals 2 începe pe data de 2 august, mai exact miercuri, zi de pauză în Cologne, la fel ca joi, urmând că Playoff-urile să înceapă pe 4, așadar OG Esports 🇪🇺 ar putea găsi un echilibru pentru participare.

image 63

Debuturile jucătorilor români

Regali și AdamS nu vor juca primele lor meciuri în aceeași zi, deoarece pe 2 august echipa din Spania va debuta, iar în aceeași zi OG Esports 🇪🇺 ar putea avea un meci decisiv de jucat în IEM Cologne, așadar era imposibil să îi vedem pe ambii jucători în acțiune simultan. Movistar Riders 🇪🇸 îi vor întâlni pe cei de la Team Spirit 🇷🇺, o echipă situată puțin sub ei in clasamentul HLTV. Meciul va fi live miercuri, 2 august, de la ora 15:30.

image 64

Nu vom avea de așteptat chiar atât de mult până să îi vedem pe OG Esports 🇪🇺 în acțiune, deoarece primul lor meci va fi jucat pe data de 3 august, joi mai exact, tot de la 15:30, iar aceștia îi vor întâlni pe SAW 🇵🇹. Portughezii sunt una dintre cele mai bune echipe din acest concurs, în timp ce echipa lui Regali nu este chiar atât de bine cotată, dar este, cu siguranță, o forță și un “title contender”.

image 65

Din fericire, la cum sunt așezate echipele în Bracket, cei doi jucători români ar putea fi nevoiți să se întâlnească între ei de abia în Upper Final sau, în cazul în care acestea vor pierde un meci, în finală Lower Bracket-ului, acolo unde, din păcate, una dintre ele va trebui să fie eliminată din concurs, așadar nu este chiar scenariul perfect.

image 66

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI