Werty

Doi români vor participa în ESL Impact League Season 4 Finals

Doi români vor participa în ESL Impact League Season 4 Finals

După o luptă destul de lungă desfășurată în mai multe regiuni, cele 8 nume care vor juca pe LAN în Valencia sunt confirmate. În Europa știm că am avut două fete care au jucat pentru calificare, dar, din păcate, doar una dintre ele a reușit să treacă mai departe. Ana și Nigma Galaxy 🇷🇺 au făcut această performanță, în timp ce noua echipă a MelisseiGL Prism 🇪🇺, s-a oprit în grupe.

Cine a mai reușit să se califice?

Ieșind puțin din continentul unde ne-am obișnuit să urmărim jucătorii români, Europa, mergem până în America de Nord, acolo unde echipa lui MunsturFLYQUEST Red 🇺🇸, a reușit să ocupe locul 1 in grupa formată din 8 echipe, obținând și calificarea cu seed destul de bun. Un lucru impresionant despre această echipă este că și-a obținut calificarea fără să fie învinsă in vreun meci, păstrând și distanța fața de Shimmer 🇺🇸, echipa de pe locul 2.

image 44

Momentan nu știm cum va fi făcută distribuirea grupelor, dar știm că Nigma Galaxy 🇷🇺 și FLYQUEST Red 🇺🇸 sunt cele mai bune echipe din regiunilor lor, așadar vom urmări românii noștri până în fazele avansate ale turneului. Să nu uităm ce echipa Anei încă nu a fost detronată, fiind triplă câștigătoare a acestui concurs și părând pregătită să aducă și al patrulea trofeu pentru a își menține dominanța în scena feminină.

image 45

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI