Werty

Doi jucători români se califică în sferturile de finală din ESL Pro League Season 18

Doi jucători români se califică în sferturile de finală din ESL Pro League Season 18

ESL Pro League Season 18 este primul sezon în care am putut urmări activitatea mai multor jucători români, întrucât până acum nu a mai reușit nimeni performanța de a se califica în această ligă. Dintre cei 3 jucători ai țării noastre care au jucat aici, 2 au ajuns mai departe în Playoffs, iar acum, aceiași doi jucători, vor împărți scena și în sferturile de finală.

Prima rundă de Playoffs

Movistar Riders 🇪🇸 și Natus Vincere 🇺🇦 sunt cele două echipe cu jucători români, iar în timp ce organizația din Ucraina a câștigat grupa C și a ajuns direct în sferturile de finală, Movistar Riders 🇪🇸 au mai avut o lupta de dus înainte de a ajunge în aceeași fază a turneului. Echipa lui AdamS s-a luptat cu cei de la 9z într-un Bo3 pe care l-au și câștigat cu scorul de 2-1 și au trecut mai departe. Iată cum a arătat meciul:

EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs 9z 🇦🇷
Movistar Riders 🇪🇸 vs 9z 🇦🇷
Playoffs round IINuke
Ancient
Anubis
1613
1216
169
Movistar Riders 🇪🇸
9z 🇦🇷
Movistar Riders 🇪🇸

Sferturile de finală

Acum că am ajuns în TOP 8NAVI 🇺🇦 și Movistar Riders 🇪🇸 vor avea niște meciuri puțin mai complicate, dar nu imposibile, având în vedere că ambele formații sunt într-o formă foarte bună și au surprins de a lungul turneului. Echipa lui iM ii vor întâlni pe turcii de la Eternal Fire 🇹🇷, cu siguranță cea mai surprinzătoare apariție în această fază a turneului. Super echipa Turciei condusă de Xantares este un adversar greu, dar având in vedere forma celor de la NAVI 🇺🇦 ar trebui să fie o victorie pentru aceștia. Meciul se va juca astăzi de la ora 20:00.

image 51

De partea cealaltă, Movistar Riders 🇪🇸 pleacă sub titlul de underdog în meciul lor, deoarece îi vor întâlni pe cei de la ENCE 🇪🇺, una dintre cele mai constante echipe din ultima vreme care pare că este aici pentru trofeu. Nici echipa lui AdamS nu este una care să se dea bătută ușor, așadar vom asista la un meci foarte frumos, cel mai probabil. Acest duel va fi live mâine, 29 septembrie, de la ora 16:30.

image 52

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI