Werty

Doi jucători români debutează cu victorie în ESL Pro League

Doi jucători români debutează cu victorie în ESL Pro League

Ieri, 30 august, renumitul concurs ESL Pro League a primit startul în Malta, iar, așa cum ar trebui să începem să ne obișnuim, jucătorii români au avut și ei parte de invitații în acest turneu. 3 jucători români ne vor reprezenta steagul în această competiție renumită, iar dintre acești jucători doi au debutat deja în grupa A.

Grupa A

Faptul că echipele lui AdamS și volt se regăsesc în aceeași grupă este un mic minus pentru țara noastră, deoarece această împărțire a grupelor îngreunează șansele ca mai mulți jucători români să ajungă în Playoffs. Important este, în schimb, faptul că debuturile celor de la Movistar Riders 🇪🇸, respectiv GamerLegion 🇩🇪 au arătat foarte bine. 

GamerLegion 🇩🇪 i-au întâlnit în primul meci pe Grayhound 🇦🇺, echipa din Australia, cu care volt și coechipierii săi au închis repede meciul. Scorul a fost un 2-0 rapid, iar GamerLegion 🇩🇪 au arătat foarte bine în acest meci de debut, avansând rapid în semifinalele Upper Bracket ale grupei A. Line-up-ul și rezultatul acestora au arătat astfel:

GamerLegion 🇩🇪

  • Sebastian ‘volt’ Maloș 🇷🇴-🇬🇧
  • Isak ‘isak’ Fahlén 🇸🇪
  • Nicolas ‘Keoz’ Dgus 🇧🇪
  • Frederik ‘acoR’ Gyldstrand 🇩🇰
  • Sanzhar ‘neaLaN’ Iskhakov 🇰🇿
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
GamerLegion 🇩🇪 vs Grayhound 🇦🇺
GamerLegion 🇩🇪 vs Grayhound 🇦🇺
Group Stage
Opening Round
Anubis
Ancient
169
1613
GamerLegion 🇩🇪
GamerLegion 🇩🇪

De partea cealaltă, Movistar Riders 🇪🇸 au obținut o victorie asemănătoare cu cea a echipei lui volt, tot un 2-0 împotriva unei echipe de pe alt continent. Interesant este că echipa lui AdamS a învins noua formație de luptă a lui FalleN, adică FURIA 🇧🇷, o victorie la care nu multă lume se aștepta. Movistar Riders 🇪🇸 au început și ei bine, dar comparativ cu GamerLegion 🇩🇪, ei au surprins prin acest rezultat, deoarece nu plecau cu prima șansă. Line-up-ul și rezultatul acestora au arătat astfel:

Movistar Riders 🇪🇸

  • Adam ‘adamS’ Marian 🇷🇴
  • Tiago ‘JUST’ Moura 🇵🇹
  • Alejandro ‘alex’ Masanet 🇪🇸
  • Alejandro ‘mopoz’ Fernández-Quejo Cano 🇪🇸
  • Antonio ‘Martinez’ Martinez 🇪🇸
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Movistar Riders 🇪🇸 vs FURIA 🇧🇷
Movistar Riders 🇪🇸 vs FURIA 🇧🇷
Group Stage
Opening Round
Overpass
Nuke
168
1613
Movistar Riders 🇪🇸
Movistar Riders 🇪🇸

Ce urmează pentru jucătorii români

Din păcate, am ajuns fix la momentul de care ne temeam cel mai tare. Încă din momentul în care am văzut împărțirea grupelor, cea mai mare frică era să nu fim nevoiți să urmărim un duel între cei doi jucători români, dar se pare că nu vom scapă de această frică. Movistar Riders 🇪🇸 și GamerLegion 🇩🇪 vor fi nevoite să se dueleze în semifinalele Upper Bracket-ului. Un avantaj este că avem garantat un român în minim a două rundă de Playoffs, dar un dezavantaj va fi că o echipă se va lupta în Lower Bracket după acest duel. Meciul se va juca astăzi, 31 august, de la ora 17:00.

image 40

GamerLegion 🇩🇪 este echipa care pleacă cu prima șansă, datorită Ranking-ului și a experienței echipei, deoarece formația lui volt a avut ocazia de a juca mai multe turnee mari și să se remarce, ceea ce a și făcut. În același timp, după victoria în față Furiei 🇧🇷, nici cei de la Movistar Riders 🇪🇸 nu trebuiesc desconsiderați, pentru că ar putea arăta o performanță foarte bună. Din nou, important este faptul că acest meci va trimite una dintre echipe în Playoffs.

image 41

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI