Werty

ss1

Nexus KTRL castiga Samsung RiftWars

Digital2ng 268x300 1
SamsungRiftWars

Nexus KTRL castiga Samsung RiftWars


Samsung RiftWars: Primul LAN de WildRift din Romania

Saptamana aceasta a avut loc finala celui mai mare turneu de WildRift din Romania, organizat de catre Digital Crusade. Acest turneu ofera premii totale in valoare de 2000 de euro.

Echipele participante

Iata care au fost echipele participante. Acestea au fost nevoite sa treaca printr-o serie de calificari pentru a ajunge in faza grupelor, unde au fost impartite in 2 grupe : A si B.

EchipeParticipanteWildRift

Rezultate grupe

In grupa A, Nexus KTRL a reusit sa castige cu usurinta meciurile impotriva celor de la Alpha Omega Gaming si Hidden Hand. In grupa B a fost o situatie similara. OneTap Gaming si-a dominat grupa, reusind sa izbandeasca contra Tag Gaming si Team WOW.

WildRiftGroupA
WildRiftGroupB

Finala LAN

Marea finala a avut loc in 19 Octombrie. Aceasta a fost hostata LAN in Cluj-Napoca si a avut format Best of 7. Inaintea ultimului act, se vorbea de un meci strans intre Nexus KTRL si OneTap Gaming. Aceste 2 organizatii sunt cunoscute drept cele mai bune la WildRift in Romania. Insa meciul final a fost one-sided. Nexus KTRL a castigat intr-o maniera dominanta cu 4-0, adjudecandu-si titlul de cea mai buna echipa de WildRift din Romania.

FinalaLANWildRift

Sursa : Digital Crusade

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI