Werty

DCechipeCalificate

Digital Crusade LoL LAN – Rezultate Ziua 1

Digital2ng 268x300 1

Digital Crusade LoL LAN – Rezultate Ziua 1


Turneul Digital Crusade Sezonul 4 la League of Legends

Al 4-lea sezon de Digital Crusade League of Legends a ajuns in fazele finale. In perioada 18-22 Octombrie are loc faza Play-off-ului celui mai asteptat turneu de League of Legends din Romania. Evenimentul este hostat LAN in in orasul Cluj-Napoca.

Echipele participante

Iata care sunt echipele participante in acest turneu. In sezonul regulat, toate meciurile sunt in format Best of 1.

DCechipeCalificate

Echipele calificate in Play-off la LAN

Dupa un sezon plin de lupte crancene, comeback-uri surprinzatoare, obiective furate, s-a ajuns la ultimele 4 echipe care acced in finala LAN :

dgtl 768x599 1

Format Play-off si rezultate semifinale upper bracket

In 18 Octombrie a inceput Play-offul, care se va juca in format de double elimination. In semifinalele din upper bracket s-au intalnit Nexus KTRL vs Racquestai si Urban Esports vs Random 5. Toate meciurile, inafara de marea finala din 22 Octombrie, se vor juca in format Best of 3. Finala turneului este Best of 5.

SemifinaleUBDigitalCrusade

Meciul 1: Nexus KTRL vs Racquestai

In trecut, Nexus KTRL reusea sa domine scena de esports din Romania. Echipa romaneasca este campioana ultimelor 2 editii de Digital Crusade. De data aceasta, ucrainienii de la Racquestai era favorita la castigarea trofeului dupa un parcurs aproape perfect in grupe, avand doar o infrangere in 7 meciuri. In partida contra favoritilor din Ucraina, Nexus KTRL au reusit surpriza si i-au batut pe adversari cu 2-0. In aceasta semifinala, Nexus KTRL a putut sa depinda si de Axinte ‘Septico’ Crisitan, care nu a putut sa joace in ultima etapa din sezonul regulat, din cauza unor probleme de sanatate.

Racquestai
Game 1

In aceasta partida s-a vazut experienta celor de la Nexus KTRL pe LAN. Dupa un inceput care nu a mers in favoarea romanilor, ei au reusit sa revina in meci si sa castige. Mreana ‘Comeback’ Eduard-Cosmin a fost MVP-ul meciului. Acesta reusit sa faca un Pentakill cu Corki in minutul 22. Din acel moment, Racquestai nu a mai putut gasi un raspuns potrivit pentru Comeback si Nexus KTRL a castigat primul meci dupa 39 de minute.

Game 2

Al 2-lea meci a decurs aproape la fel ca si cel precedent. Racquestai au avut avantaj in early game, dar din nou Nexus KTRL, prin performanta lui Septico pe Akali a reusit un Quadrakill in minutul 23 care a readus un echilibru in joc. Dupa acel teamfight, au fost lupte dupa lupte pentru controlul viziunii pe mid si in jungla, la Baron si Dragon. In late game, experienta celor de la Nexus KTRL si-a spus cuvantul. Ajutati de o noua performanta buna din partea lui Comeback pe Vladimir, echipa romaneasca a izbandit din nou, dupa o partida plin de actiune, care a durat 41 de minute si s-au facut 65 de kill-uri.

Urban Esports vs Random 5

De cealalta parte a bracket-ului, se afla a 2-a echipa romaneasca calificata in Play-off, Urban Esports, care au in componenta 3 jucatori experimentati din scena romaneasca, pe Laurentiu ‘Coastpustmain’ Zidaru pe Top, Albu ‘Vrow’ Bogdan Valentin pe Mid si Mihai ‘2 Axes’ Borzaşi ca si AD-Carry. Acestia au terminat sezonul regulat pe locul 2.

UrbanEsports
Random 5
Game 1

In primul joc dintre cele 2 echipe, inceputul a fost unul echilibrat. Random 5 au fost agresivi pe Top, iar Urban Esports raspunde cu kill-uri pe Bot. Dupa un teamfight la dragon in minutul 16, Random 5 reuseste sa faca 4 kill-uri si pareau sa fie intr-o pozitie buna sa faca snowball si sa castige disputa. Insa din cauza unor greseli de decizie in mid game si slabirea ritmului de joc (tempo), Urban Esports reusesc prin cateva pick-uri sa revina in partida si chiar sa faca un Baron in minutul 26. Din acel punct, bulgarii nu au mai reusit sa tina de meci si au pierdut 2 minute mai tarziu.

Game 2

In cel de al 2-lea meci, Urban Esports au avut un inceput puternic de joc. Prin agresivitatea lor din early game, izbutesc sa faca snowball si sa castige intr-o maniera dominanta disputa dupa 23 de minute, cu un scor de 23 kill-uri contra 2 kill-uri de partea bulgarilor.

Urmatoarele meciuri pe 21 si 22 Octombrie

In 21 Octombrie se vor juca semifinala din lower bracket intre Racquestai si Random 5. In finala din upper bracket se anunta un duel incins intre cele 2 organizatii romanesti : Nexus KTRL vs Urban Esports. Din cauza performantelor bune din semifinalele din upper bracket, o echipa romaneasca este sigura ca va ajunge in marea finala de la Digital Crusade sezonul 4. Aceste meciuri se vor juca in format Best of 3. Finala mare va avea loc pe 22 Octombrie si se va juca in format Best of 5.

Semifinale21OCTDigitalCrusade

Toate meciurile pot fi urmarite pe canalele Digital Crusade de pe Twitch si YouTube.

Sursa : lol fandom si Digital Crusade

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI