Werty

Cum a ajuns iM unul dintre cei mai buni jucători de la ultimul Major din CS:GO

Cum a ajuns iM unul dintre cei mai buni jucători de la ultimul Major din CS:GO

În aceste moment, în Paris, se desfășoară un eveniment imens al CS:GO-ului, ce va rămâne adânc în istorie, că ultimul din 18 Major-uri pe care acest joc le-a văzut. Pe lângă concurs în sine, în cărțile de istorie vor fi trecute și nume de echipe sau jucători ce au reușit realizări superbe, unele dintre ele pentru prima dată, exact atunci când a contat. După cum bine știm, cei de la GamerLegion 🇩🇪 și-au obținut calificarea în Champions Stage în cadrul unui Bo3 disputat ieri, 15 mai, în față celor de la Apeks 🇪🇺, astfel ajungând în TOP 8 în Paris.

image 7

În această echipă superbă se află chiar și romanul nostru iM, jucător care nu doar că a luat parte la această calificare de colecție, ci a fost unul dintre jucătorii decisivi, acesta reușind să se mențină alături de echipa să pe care nu a lăsat-o nici la greu, nici la ușor. iM și GamerLegion 🇩🇪 au disputat împreună 5 hărți în Legends Stage, dintre care au reușit să câștige 4, ajungând și a doua echipa că și rating, puțin sub Vitality 🇪🇺, ce cu 1.17 se clasează pe locul 1, după un 3-0 curat in Swiss Stage.

image 8

Statisticile lui iM

Cum spuneam, în aceste victorii imense obținute de organizația din Germania, iM a avut o parte foarte importantă, acesta reprezentând cu mândrie steagul României și punându-l în față tuturor străinilor drept o țară cu foarte mult potențial și putere în ceea ce privește viitor-ul în CS 2. În 5 hărți iM a ajuns la niște numere extraordinare de 1.35 HLTV Rating, depășit doar de ZywoO care fără îndoială a fost și rămâne cel mai bun jucător din eveniment, după eliminarea numelor precum S1mple sau Niko, alți doi jucători consacrați surclasați de românul nostru în clasament.

image 9

Pentru iM urmează Champions Stage, acolo unde acesta va păși cu încredere, datorită acestor rezultate individuale, dar și de echipa, deoarece performanța și suportul coechipierilor de la GamerLegion 🇩🇪 au avut contribuție în clasarea jucătorului nostru deasupra altor 78 de jucători participanți în această faza a Major-ului. Să nu uităm că toate aceste statistici au fost adunate din meciuri împotriva unor nume precum NAVI 🇺🇦, FNATIC 🇪🇺, Apeks 🇪🇺 și 9INE 🇵🇱, echipe ce s-au prezentat foarte puternice pe parcursul ultimelor luni, dar care nu i-au putut pune frână lui iM.

image 10

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI