Werty

csmoneyatacatdehackeri2

CSMoney atacat de hackeri

csmoney logo

CSMoney atacat de hackeri


d
232

Renumitul site de trading, CSMoney s-a trezit în această dimineață cu un atac cibernetic care a pus probleme multor traderi și chiar site-ul a fost nevoit să fie închis până când problema va putea fi înlăturată. Atacul platformei constă în diferite oferte de trade trimise de către boți ai site-ului către diferiți traderi cu iteme valoroase implicate în acestea, iar câteva iteme de pe market erau licitate la prețuri foarte mici, comparativ cu valoarea acestora.

Cunoscutul trader Zipel a explicat pe twitter mai multe despre această situație, într-o postare care arată cum și el a primit câteva oferte de la acești boți:

De asemenea, acesta a alertat pe toată lumea de faptul că hackerii ar putea folosi asta doar ca pe o diversiune pentru a fura bani din site și conturile care au primit skin-uri sunt în pericolul unui ban pe steam. Momentan nu a fost distribuită cauza exactă și statutul site-ului, dar staff-ul CSMoney alături de alți traderi cunoscuți lucrează pentru a reface totul cum era înainte.

Sursa: twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI