Werty

Thumbnail Articol CPM Calificare Grupe Principale EMEA Masters Summer 2023

CPM se califcă în grupele principale din EMEA Masters!

Laurențiu ”CPM” Zidaru 🇷🇴 s-a calificat cu echipa sa, GTZ Esports, în grupele principale din EMEA Masters.

Iată cum au decurs rezultatele din grupele de Play-in din EMEA Masters:

Rezultate PlayIN EMEAM Summer2023

Darius ”Yakkey” Bistrian 🇷🇴 nu a reușit calificarea din grupele de Play-in, însă Cosmin ”Khantos” Dănilă 🇷🇴 și CPM au reușit să treacă de această fază. CPM și GTZ Esports au câștigat grupa din care au făcut parte, iar Khantos a terminat grupa sa pe locul 2.

Meciul de calificare

Pentru calificarea în grupele principale din EMEA Masters, cei doi români s-au întâlnit într-un Best of 3. Derby-ul românesc din EMEA Masters a fost câștigat de CPM. GTZ Esports i-au dominat categoric pe Entropiq, câștigând partida cu 2-0.

Grupele principale EMEA Masters

CPM și echipa sa, GTZ Esports, au fost puși într-o grupă foarte dificilă, alături de campioana TCL și campioana EMEA Masters Spring – Denizbank Wildcats 🇹🇷, campioana Ultraliga – Orbit Anonymo 🇵🇱 și locul 2 din LVP Superliga – Bisons 🇪🇸.

EMEA Masters GrupePrincipale Summer 2023

EMEA Masters

EMEA Masters este cea mai importantă competiție la nivelul ligilor regionale din Europa. Acest turneu oferă șansa jucătorilor tineri să își arate potențialul. Majoritatea jucătorilor europeni din LEC au jucat într-o ligă din ERL și în EMEA Masters, dar recent și LCS, liga din America de Nord, se uită după jucători în acest turneu, cum a fost cazul lui Toucouille 🇫🇷 la Fly Quest în 2022 și a lui Diplex 🇩🇪 la Cloud9 în Spring Split din anul curent. Singurul român care a câștigat acest turneu a fost Alexandru ”whiteinn” Kolozsvari 🇷🇴, Support pentru Team Heretics, în ediția de Summer din anul 2022.

Premiile totale ale acestui turneu ajung la 150.000 de euro, iar marea finală se va disputa în Montpellier, Franța 🇫🇷.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI