Werty

Thumbnail Articol CPM Calificare Playoffs EMEA Masters Summer 2023

CPM s-a calificat în faza de Playoffs a turneului EMEA Masters!

Laurențiu ”CPM” Zidaru 🇷🇴 s-a calificat în Playoffs-ul celui mai prestigios turneu al ligilor europene de League of Legends – EMEA Masters. CPM 🇷🇴 se află la prima apariție în acest turneu, iar echipa sa, GTZ Esports 🇵🇹, a depășit toate așteptările.

Rezultate grupe principale EMEA Masters

CPM 🇷🇴 și echipa sa, GTZ Esports 🇵🇹, au terminat grupa pe locul 2. Aceasta este prima apariție a unei echipa portugheze în faza grupelor principale la un turneu EMEA Masters, iar toată lumea se aștepta șă termine pe ultimul loc în grupă.

Echipa lui CPM 🇷🇴 a reușit să învingă echipe precum campioana Ultraliga, Orbit Anonymo 🇵🇱 și locul 2 din LVP Superliga, Bisons 🇪🇸 și a avut meciuri echilibrate contra Denizbank Wildcats 🇹🇷, campioana EMEA Masters din Spring.

Iată care au fost rezultatele din grupele principale ale turneului EMEA Masters:

Rezultate grupe EUM Summer 2023

Playoffs EMEA Masters

În sferturile de finală, CPM 🇷🇴 îi va întâlni pe italienii de la Macko Esports 🇮🇹. Aceștia sunt o echipă în formă, reușind calificarea pentru a 2-a oară consecutiv în Playoffs-ul EMEA Master, iar în ediția curentă sunt neînviși. Echipa lui CPM 🇷🇴 va avea un meci greu contra Macko Esports 🇮🇹 pentru calificarea în fazele următoare.

Meciul dintre GTZ Esports 🇵🇹 și Macko Esports 🇮🇹 va avea loc pe 28 august și va fi Best of 5.

Iată cum arată Bracket-ul cu meciurile din Playoffs:

Bracket EUM Playoffs Summer 2023

EMEA Masters

EMEA Masters este cea mai importantă competiție la nivelul ligilor regionale din Europa. Acest turneu oferă șansa jucătorilor tineri să își arate potențialul. Majoritatea jucătorilor europeni din LEC au fost descoperiți de scouteri jucând într-o ligă din ERL sau în EMEA Masters, dar recent și LCS, liga din America de Nord, se uită după jucători în acest turneu, cum a fost cazul lui Toucouille 🇫🇷 la Fly Quest în 2022 și a lui Diplex 🇩🇪 la Cloud9 în Spring Split din anul curent.

Singurul român care a câștigat acest turneu a fost Alexandru ”whiteinn” Kolozsvari 🇷🇴, Support pentru Team Heretics, în ediția de Summer din anul 2022.

Premiile totale ale acestui turneu ajung la 150.000 de euro, iar marea finală se va disputa în Montpellier, Franța 🇫🇷.

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI