Werty

new lineup inf

CHANKY revine la Infinite Gaming după plecarea lui ADRON

t70715

CHANKY revine la Infinite Gaming după plecarea lui ADRON


d
232

Bogdan “CHANKY” Șerban este un jucător român de Counter-Strike ce a mai evoluat alături de organizația Infinite Gaming ?? în trecut, iar acum, după plecarea lui Roberto “ADRON” Păun, revenirea lui Chanky a fost anunțată de organizația românească pe conturile de social media în decursul zilei de 1 octombrie:

Performantele precedente ale lui CHANKY

În perioada de aur a celor de la Infinite Gaming ?? din anul 2021 Chanky a fost unul dintre jucători ce au ajutat organizația să aducă rezultate bune împotriva câtorva echipe de top, iar încă din momentul despărțirii de echipă, acesta a evoluat la mai multe echipe, precum Berzerk ??, Nexus Gaming ??, ROYALS ?? și alte mixuri în care CHANKY a reușit să prindă multe performanțe, astfel reușind să ajungă la un rating de 0.94 pe HLTV în 2022.

image

CHANKY nu este singurul jucător important readus de Infinite, care au dat de asemenea lovitură cu reintegrarea lui Mihnea “mhN1” Gheață care a revenit în gruparea românească după plecarea lui Dragoș “N0R1” Negrea. După toate aceste schimbări line-up-ul celor de la Infinite ?? se aliniază astfel:

  • Gabriel-Cosmin ‘zewts’ Letcanu ??
  • Eduard ‘Ed1m’ Nelÿ Ichim ??
  • Costin ‘zrkk’ Teodorescu ??
  • Mihnea ‘mhN1’ Gheață ??
  • Bogdan ‘CHANKY’ Șerban ??

Sursa: Twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI