Werty

Chanky devine noul jucător al celor de la Entropy Gaming

Chanky devine noul jucător al celor de la Entropy Gaming

Chanky este un jucător destul de cunoscut în România, acesta evoluând la destul de multe echipe atât în România, cât și internațional, având experiențe și la Nexus Gaming ??, Infinite Gaming ?? și ROYALS ??, acestea fiind cele mai răsunătoare nume de pe lista de echipe ale românului. Ultima aventură în esea a romanului a fost alături de cei de la BoomRoom ??, chiar sezonul trecut, prezența în acest sezon fiind una cu semnul întrebării. Totuși, pe dată de 12 ianuarie, organizația din Germania, Entropy Gaming ?? a venit cu un anunț, în legătură cu noul lor line-up, unde Chanky va evolua alături de 4 jucători din Germania.

Cariera lui Chanky

Jucătorul român a apărut pentru prima dată pe HLTV în anul 2018, debutând cu Nexus Gaming ??, acolo unde a rămas până în septembrie 2020, când a început o scurtă aventură cu ROYALS ??, în acea perioada nu era foarte multe meciuri jucate de cele două echipe pe HLTV, astfel în acești doi ani nu a acumulat chiar atât de multe statistici pe cel mai renumit site de CS:GO. Tot în 2020, Chanky și-a început aventură alături de Infinite Gaming, acolo unde a fost parte din “Generația de aur” a echipei, reușind numeroase performanțe, printre care și câteva calificări importante sau turnee câștigate. După toate aceste experiențe, în carieră lui Chanky au mai urmat scurte reveniri la ROYALS ??, Nexus Gaming ?? și Infinite Gaming ??, acum revenind în prezent, cu jucătorul aflându-se la Entropy Gaming ??. Echipa din Germania evoluează în Esea Main și în diferite alte competiții internaționale. Line-up-ul echipei după schimbări arată astfel:

Entropy Gaming ??

  • Michael “devraNN” Geutebrück ??
  • Tahsin “tahsiN” Broschk ??
  • Philipp “fADe” Zwenke ??
  • Tim “DAVEN” Schillat ??
  • Bogdan “Chanky” Șerban ??

Noua echipă din Germania tocmai a debutat în Esea Main, dar din păcate cu o înfrângere, așadar nu a fost chiar cel mai bun început.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI