Werty

Ce jucători români sunt pregătiți de debutul în ESL Pro League Season 19

Ce jucători români sunt pregătiți de debutul în ESL Pro League Season 19

Încă de la începutul anului trecut, apariția jucătorilor români în cele mai puternice competiții de Counter-Strike a devenit ceva obișnuit. Acest obicei nu s-a schimbat odată cu CS2, iar jucătorii români au continuat să performeze la cel mai înalt nivel. ESL Pro League Season 19 face parte din scrierea istoriei, fiind sezonul cu cei mai mulți jucători români implicați, mai exact 3.

image

Primul nume este și cel mai cunoscut, având în vedere rezultatele obținute în ultimul timp. Ivan „iM” Mihai, jucător al celor de la Natus Vincere 🇺🇦, este headliner-ul țării noastre, fiind câștigător de Major și ocupant al locului 2 mondial alături de echipa sa.

image 1

Cei de la NAVI 🇺🇦 sunt clienți fideli ai competiției, iar de această dată pleacă din postura de favoriți. În urma rezultatelor nu foarte convingătoare obținute de FaZe 🇪🇺, mulți fani tind să ofere șanse mari celor de la NAVI 🇺🇦 care au avut parte de o pauză după Major, ceea ce le-a oferit mai multă atenție principalilor adversari din această competiție. iM și colegii săi se regăsesc în grupa D, alături de echipe nu foarte convingătoare, așadar nu ar trebui să apară prea multe probleme pentru echipa din Ucraina.

image 3

Tot în grupa D îi putem găsi si pe cei de la PERA 🇪🇺, o echipă upcoming care a reușit să își obțină locul datorită unui Closed Qualifier organizat pentru echipele din estul Europei. Această calificare a fost obținută încă pe când Ciocardau încă nu făcea parte din echipă, dar jucătorul român va fi o piesă foarte importantă in drumul către Play-offs.

image 4

PERA 🇪🇺 este cel mai prost cotată echipă din acest concurs, dar i-am văzut în multe concursuri în ultimul timp, demonstrând că sunt puternici și capabili de mai mult decât crede lumea. Grupa în care se află le oferă și o șansă mai mare decât ar fi avut în orice altă grupă, așadar totul depinde doar de ei pentru a scrie o nouă poveste de underdog, cu un jucător român în rolul principal.

Cel de al treilea jucător român implicat este, de asemenea, o față cunoscută pentru concursurile mari. Sebastian „volt” Maloș este cel la care ne referim, acesta participând alături de GamerLegion 🇩🇪 datorită locului bun pe care îl ocupă în clasamentul celor de la ESL. Organizația germanică este integralistă în grupa C, acolo unde mai multe echipe de top se luptă pentru locurile de Play-offs.

image 6

Având în vedere că GamerLegion 🇩🇪 nu se află în cea mai bună situație acum, clasându-se pe locul 28 conform HLTV, nu va fi o grupă prea ușoară pentru ei. Cu toate acestea, noi știm faptul că echipa lui volt este cunoscută pentru surprizele făcute în fața echipelor mari și pentru ambiția lor, așadar șansele lor sunt unele reale pentru a se califică mai departe. În ultima ediție, GamerLegion 🇩🇪 au ratat la limită calificarea, iar aceasta ar putea fi o sursă de motivație pentru noul line-up adus de organizație.

image 8

GamerLegion 🇩🇪 nu sunt foarte bine așezați în Bracket-ul grupei C, aceștia fiind cot la cot cu MOUZ 🇪🇺, una dintre principalele puteri ale acestei grupe, iar debutul nu lasă de dorit nici el. Prima adversara a lui volt va fi ENCE 🇵🇱, echipa clasată pe locul 15 mondial, cu 13 locuri mai sus decât nemții de la GamerLegion 🇩🇪.

image 10

Acest meci este, totuși, mai echilibrat decât pare la prima vedere, deoarece ENCE 🇵🇱 nu și-au regăsit forma de altă dată după schimbarea de line-up, așadar șansele celor de la GamerLegion 🇩🇪 sunt destul de răsunătoare. Meciul va fi live chiar astăzi, marți, de la ora 14:30.

Trecem în grupa D unde vom avea parte de mai multă acțiune din partea jucătorilor români. Primul care va face pasul va fi chiar Ciocardau, cu un meci destul de greu pentru echipa sa, împotriva celor de la Complexity 🇺🇸, o echipă cu o formă admirabilă în ultimul timp.

image 12

Șansele celor de la PERA 🇪🇺 nu arată atât de bine pentru acest meci, fiind o diferență de 84 de locuri în clasamentul HLTV între cele două echipe, Complexity 🇺🇸 aflându-se pe poziția a 13-a  mondial. Cei de la PERA 🇪🇺 au șansă de a își demonstra puterile astăzi de la ora 17:30, iar în cazul unei înfrângeri aceștia vor cădea în Lower Bracket pentru o a doua șansă.

Tot în grupa D există și o poveste fericită, mai exact a celor de la NAVI care nu își pot face griji pentru adversarul lor. NAVI 🇺🇦 sunt clasați pe locul 2 mondial, în timp ce adversarii lor de la FlyQuest 🇦🇺 se regăsesc pe locul 25.

image 13

În ciuda diferenței de putere, NAVI 🇺🇦 trebuie să aibă grijă la adversarii lor și să trateze acest duel cu maximă seriozitate, pentru a nu își rata, dintr-o greșeală, șansele mari la ocuparea locului 1 în această grupă. Pe iM trebuie să îl mai așteptăm încă o zi, meciul acestuia fiind mâine, miercuri, de la ora 14:30.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI