Werty

khantos kaylem

Calificari NLC: Cum s-au descurcat Khantos si Kaylem?

Khantos 1
nlc secondary logo white rgb e1586339960688
Kaylem

Calificari NLC : Cum s-au descurcat Khantos si Kaylem?


Jucatorii romani de League of Legends, Khantos si Kaylem, s-au duelat cu echipele lor pentru a se califica in una dintre cele 2 ligi NLC

In perioada 4 – 17 Octombrie au avut loc calificarile pentru Northern Leauge of Legends Championship (NLC).

Context si recapitulare reorganizare NLC

Aceste calificari vin dupa ce in NLC si UKLC, ligile acreditate ERL din Regatul Unit si Scandinavia, a fost facuta o reorganizare a formatului. Compania Freaks 4U Gaming a obtinut, de la Dreamhack, drepturile de a administra cele 2 competitii din anul urmator. Acestia au decis restructurarea NLC in 2 divizii : Divizia 1 si Divizia 2, iar fiecare dintre acestea va contine 10 echipe.

Controverse in legatura cu echipele participante

Echipele care in sezonul precedent de vara se credeau calificate in campionatul urmator din NLC, au aflat ca trebuie sa se lupte din nou pentru a se califica in Divizia 1 din NLC. Din cei 12 participanti care erau initial, doar primele 6 din sezonul de vara isi pastreaza locul in Divizia 1. Printre acestea este si BT Excel, unde se afla jucatorul roman de Top, Andrei ‘Orome’ Popa. Restul echipelor au fost nevoite sa joace un turneu de calificare. In aceasta situatie s-a aflat si Resolve, unde joaca jucatorul roman de Top, Melik ‘Kaylem’ Erdogan, care terminase sezonul regulat pe locul 9, loc care pana acum 2 luni asigurase mentinerea in prima liga din NLC.

Format calificari Divizia 1 si Divizia 2 din NLC

La aceste calificari pentru NLC au fost invitate 16 echipe. Primele 5 vor merge in Divizia 1 (dupa ce una dintre primele 6 calificate initial in Divizia 1 si-a dat disband). Locurile 6 si 7 asigura un loc in Diviza 2. Printre acestea se afla Resolve, unde joaca Kaylem, dar si nou-formata Absolved, unde joaca AD-Carry-ul Cosmin Florin Leontin ‘Khantos’ Dănilă. Acesti 2 jucatori romani au fost colegi la Z10 din liga EBL, in sezonul de primavara din 2021, unde au terminat pe locul 2 si au jucat in Play-in in European Masters.

Resolve
Absolved

Khantos si Kaylem joaca in aceeasi grupa

Ambii romani au fost pusi in grupa C. Aici, echipa lui Khantos, Absolved, a terminat pe primul loc, castigand toate meciurile din grupa. Kaylem si Resolve au terminat pe locul 2, pierzand doar impotriva conationalului sau. Ambele locuri asigura accederea in upper bracket in Play-off.

GrupaC NLC

Play-off

In fazele eliminatorii, Khantos a avut performante la fel de bune ca si in grupe. Absolved a continuat sa isi domine adversarii, castigand la 0 toate meciurile, reusind sa termine in primele 2 locuri, care asigura calificarea in Divizia 1 din NLC. Pe cealalta parte a bracket-ului, trupa lui Kaylem a pierdut in lower bracket in runda a 3-a, unde au fost nevoiti sa joace un Tiebreaker pentru calificarea in divizia inferioara din NLC, de unde dupa un Best of 5 dramatic, Resolve reusesc sa iasa invingatori si isi asigura un loc in Divizia 2.

BracketNLC

Sursa : LoL Fandom si Esports News UK

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI