Werty

OromeXLThumbnail

BT Excel se desparte de Orome

MAD Orome 2020LEC

BT Excel se desparte de Orome


Echipa din NLC, o divizie din ERL, BT Excel, care este academia echipei Excel din LEC, a anuntat printr-o postare pe Twitter ca se desparte de jucatorul roman de Top, Andrei ‘Orome’ Popa. Momentan nu se stie exact cine ii va lua locul in echipa lui Orome sau la ce echipa va ajunge talentatul jucator roman.

Sezonul 2021

Orome a jucat in sezonul 2021 pentru BT Excel. El a fost o componenta importanta in echipa. Echipa romanului castiga sezonul de Spring din NLC 2021, care ii asigura calificarea in grupele celui mai mare turneu din ligile ERL, European Masters. Acolo Orome a avut meciuri foarte bune. Prin performantele sale si-a ajutat echipa sa se califice in marea finala, invingand echipe puternice precum Misfits Premier din LFL sau Mousesports din Prime League. In marea finala, au pierdut onorabil cu 1-3 impotriva super echipei franceze din LFL, Karmine Corp.

Acestia au obtinut urmatoarele rezultate in 2021 :

  • Locul 1 in NLC 2021 Spring – Group A
  • Locul 1 in NLC 2021 Spring Playoffs
  • Locul 2 in European Masters 2021 Spring Main Event
  • Locul 3 in NLC 2021 Summer – Group A
  • Locul 5/6 in NLC 2021 Summer Playoffs

Performantele din sezoanele precedente ale lui Orome

Inceputul carierei si sezonul 2019

Orome a jucat la mai multe echipe romanesti sau internationale pana in 2018, an in care a fost remarcat de antrenorul echipei Splyce, Peter Dun, acesta fiind cunoscut pentru talentul lui de a descoperi jucatori tineri. In 2019 el a fost rezerva echipei Splyce Acesta a jucat doar un meci in LEC in Spring Split, contra Rogue, pe care l-a castigat si la debutul sau a avut o performanta buna, terminand cu scorul de 6/2/6 cu Aaatrox.

Sezonul 2020

In sezonul 2020, cariera lui Orome a atins apogeul. Splyce s-a rebranduit in Mad Lions, iar jucatorul roman avea sa fie titular pe Top. In acel sezon Mad Lions avea sa produca marea surpriza. In Spring Split s-au calificat in Playoffs si in Upper Bracket i-au eliminat cu 3-2 pe G2 Esports, echipa care de cand l-au adus pe Caps Mid in 2019, nu a mai pierdut un Best of 5 in Playoffs in LEC, singurul Best of 5 pe care G2 Esports l-au pierdut international fiind doar finala de la Worlds din 2019.

Worlds 2020
OromeWorlds2020

In Summer Split trupa lui Orome se califica la Worlds de pe locul 4 in LEC, care ii duce in Play-in, deci nu in grupele principale. Acolo s-a vazut lipsa de experienta ale celor de la Mad Lions. Acestia s-au calificat cu greu din grupele de Play-in, dar in playoff-ul de calificare pentru grupele de Worlds pierd impotriva turcilor din TCL , SupperMassive Esports. Dupa acel eveniment, jucatorul de top al echipei SupperMassive Esports, Armut, i-a luat locul in echipa lui Orome, iar astfel jucatorul roman ajunge la BT Excel, in NLC.

Iata performantele lui Orome la Mad Lions :

  • Locul 4 in LEC Spring 2020
  • Locul 3 in LEC Spring Playoffs 2020
  • Locul 2 in LEC Summer 2020
  • Locul 4 in LEC Summer Playoffs 2020
  • Locul 19/20 Worlds 2020

Sursa : Twitter @EXCEL , Dot Esports

Redactor: edi2o9

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI